OOTD-Ținută completă Wholesalebuying

Zilele cu soare au fost cam sărace, de aceea unele ședințe foto le-am amânat și casa a devenit locul pentru o mini ședință de fotografiat.

AM PURTAT/I WORE:

Bluză/blouse-LINK

Fustă/skirt-LINK

Geantă/bag-LINK

Ținuta de azi este simplă, de purtat la serviciu sau în timpul liber. Dacă ar fi să aleg o piesă vestimentară preferată aceasta ar fi fusta. Mărimea a fost M, îmi place că este elastică, material de vară, dar totuși nu se vede prin ea, iar modelul asimetric este de efect.

IMG_7374gh

Bluza este desigur colorată așa cum îmi place mie, aparent banală…dar…

IMG_7376a

La spate, modelul transparent din dantelă atrage atenția. Materialul este foarte mătăsos, ideal pentru vară. Am ales o mărime mai mare XL, dar e ok, vara nu ai nevoie de haine foarte strâmte pe corp. Disponibilă pe mai multe culori.

IMG_7378a

Geanta, de fapt gentuța este de tip poștas, chiar dacă e mititică, încap in ea portofelul, telefonul, 1-2 rujuri deci e ok, îmi doream o astfel de geantă, pentru zilele în care nu am chef să car după mine o ditamai geanta. O găsiți și pe alte culori.

IMG_7381s

IMG_7392d

IMG_7374g

Sper că vă place ținuta mea, de aceea vă aștept impresiile cu mare drag!

Ținuta este luată de pe site-ul Wholesalebuying, și cu tot cu transport a costat vreo 23 de dolari. Merită toți banii, mai ales că sunt haine calitative.

Comentarii

comentarii

4 comentarii la „OOTD-Ținută completă Wholesalebuying”

  1. imi place tinta,merge de serviciu,gentuta este super ,imi plac astfel de gentute sunt practice si usurele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *