De ce recomand absorbantele AnionCare?

Zi de zi, avem provocări peste care trebuie să trecem. Indiferent de situație, femeile au fost înzestrate să fie puternice în ciuda fizicului fragil.

De dimineața și până seara, femeile trebăluiesc de zor pentru liniștea ,,mușuroiului”: gătesc, spală, calcă, fac curățenie, fac temele cu cei mici, cumpărături și munca pare a nu se termina niciodată. A doua zi o luăm de la capăt,  căci așa suntem noi, femeile, vrem să le facem pe toate, din dragoste pentru cei dragi nouă.

Și eu alerg din zori și până în seara, e inevitabil să nu apară mereu câte ceva de făcut, ca să nu mai spun că și pe lângă meseria de mamă, soție și angajată la stat 🙂 sunt și blogger așa că programul meu e foarte încărcat.

Sunt multe zile grele, iar din postura de femeie știți acele zile în care parcă te-ai închide în casă și ai ieși peste vreo săptămână. Acum ceva timp, mă confruntam cu dureri groaznice în acea perioadă a luni, dar totul s-a reglat după ce a venit pe lume băiețelul meu. Chiar și așa, nu e cea mai roz perioadă a luni, dar totul devine mai simplu când folosești absorbante de calitate.

Auzisem de absorbantele AnionCare, dar nu le încercasem niciodată până când o prietenă mi le-a recomandat. Am fost destul de reticentă, dar am zis că trebuie să le încerc și eu. După ce le-am testat o perioadă, am devenit iremediabil fană a acestei mărci.

DE CE RECOMAND ABSORBANTELE ANIONCARE?

 • sunt absorbante naturale, realizate din bumbac steril, bandă de turmalină cu emisie de anioni şi infraroşii care nu doar oferă protecție, dar elimină bacteriile, ajutând la prevenția afecțiunilor cu care femeile se pot confrunta: inflamații, iritații vaginale sau infectări ale tractului urinar.
 • am scăpat de iritațiile vaginale inerente care apar în acele zile, datorită compoziției sterile a absorbantelor. Absorbantele obişnuite au în componenţă un conţinut ridicat de hârtie, plastic şi alte materiale, reciclate şi înălbite cu clor. Datorită conținutului nesteril, îmi apăreau iritații, erupții cutanate, cu AnionCare am scăpat de această problemă.
 •  sunt superabsorbante, au în componență 8 straturi care îți vor oferi protecție, siguranță și confort.
 • absorbantele neutralizează mirosurile neplăcute datorită benzii cu emisie de anioni (6000/cm3) cu turmalină şi infraroşii (fără adaos de arome sau parfumuri care pot declanşa alergii) şi reglează PH-ul.
 • Banda cu turmalină cu emisie de anioni și infraroșii  împiedică supravieţuirea şi dezvoltarea bacteriilor pe întreaga suprafaţă a absorbantului, Anion Care fiind singurul absorbant steril de pe piaţă. Știați că în două ore de utilizare a unui absorbant obişnuit, nesteril şi fără fibre naturale, se pot dezvolta circa 107 bacterii/mm2!
 • Banda cu turmalină și infraroșii calmează, stimulează și detoxifică corpul.

Ce mi-a mai plăcut la absorbantele Lady Anion, sunt cele 6 variante de produse create special pentru a oferi protecție și confort în orice moment al zilei.

 • Pantiliner- Pentru senzația de prospețime de care ai nevoie în fiecare zi.
 • DayUse -Pentru protecție, siguranță și confort în primele zile ale menstruației când fluxul este puternic.
 • SportPad – Confort pentru efort;
 • Nightuse-  Pentru protecție optimă în timpul nopții.
 • Dayliner – Pentru protecție si confort în ultimele zile ale menstruației, când fluxul este mai redus.
 • Maxiuse-  Absorbție puternică și protecție maximă în noptile cu flux menstrual puternic, în premenopauza sau fibrom uterin hemoragic.

Sănătatea intimă nu trebuie lăsată la voia întâmplării. De multe ori, noi, femeile uităm să ne prețuim și să avem grijă de noi. Sănătatea noastră intimă poate începe cu folosirea unui absorbant natural, superabsorbant care să îți ofere protecție, dar și să te ajute să te simți confortabil și mai ales să fie ajutorul tău secret în prevenirea problemelor de sănătate intimă: iritații, inflamații sau infectări ale tractului urinar.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „De ce recomand absorbantele AnionCare?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *