Mos Craciun aduce cadouri de la GiftIdea pentru copiii angajatilor tai

Fără să îmi dau seama, sărbătorile de iarnă bat la ușă și o dată cu ele febra cumpărăturilor pentru cadouri începe.

Nu îmi place aglomerația din magazine mai ales pe ultima sută de metri de aceea o să cumpăr din timp cadouri pentru cei dragi, de aceea urmăresc site-urile online pentru oferte.

Îmi place să cred chiar și la 30 de ani că Moș Crăciun există, mai ales când cei din jurul nostru se străduiesc atât de mult pentru a ne aduce zâmbetul pe buze printr-un cadou fie el cât de mic. Moș Crăciun există în fiecare dintre noi, și stă în puterea noastră să aducem bucurie și voie bună celor dragi.

O prietenă de-a mea are o mică firmă cu vreo 20 de angajați și în fiecare an este Moș Crăciun pentru vreo 40 de copii. O încântă ideea de a dărui fără a aștepta nimic în schimb, și face cadouri pentru copiii angajaților de vreo 3 ani, deci aș putea spune că e un fel de nepoată a lui Moș Crăciun 🙂

Cum prietena mea nu avea timp să umble prin magazine să cumpere dulciuri celor mici, a căutat o variantă la îndemână și a găsit site-ul GiftIdea.  Aici a găsit pachețele gata pregătite pline de dulciuri calitative pentru cei mai mici pitici. Prețurile bune au încântat-o, dar și faptul că avea tot ce își dorea simplu și rapid. La fel ca mine, prietena mea Maria urăște să meargă prin magazine, așa că GiftIdea a ajutat-o să găsească cadourile perfecte din confortul propriului birou.

dulciuri copii cadou

Bucuria copiilor atunci când primesc un cadou este imposibil de descris în cuvinte. Iubesc felul lor inocent atunci când deschid cadourile, nerăbdărea cu care îl așteaptă pe Moșul și adorm târziu în noapte cu gândul la cadourile mult dorite, așa că vă imaginați reacția celor 40 de copii pentru care Maria e Secret Santa.

Indiferent cât ești de mic sau mare un cadou nu are cum să nu îți încânte inima și să îți aducă măcar un zâmbet pe chip. Magazinul online GiftIdea vine în sprijinul persoanelor juridice care doresc să facă o surpriză angajaților sau copiilor acestora, sau de ce nu copiilor săraci din orfelinate sau din familiile defavorizate. Stă în puterea noastră să facem acele lucruri care aduc bucurie celor care au atât de puține,.

E simplu să aduci bucuria pe chipul unui copil, iar o dată cu bucuria reușim să dăm viața viselor pe care cei mici le poartă în suflet și le animă copilăria.

77-cutie-santaclaus

 

 

Comentarii

comentarii

Un comentariu la „Mos Craciun aduce cadouri de la GiftIdea pentru copiii angajatilor tai”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *