Fii la moda cu noul magazin de haine dama Just Fashion Romania

Încă puțin și timpul își va cerne poveștile, lăsând în urma sa: bucurie, tristețe, griji, speranțe, vise, lăsând loc unui alt an pe care să îl umplem cu tot atâtea povești frumoase.

Sfârșitul de an și sărbătorile de Crăciun sunt perioade atât de dragi sufletului meu și nu aș vrea să se mai termine. Mi-ar plăcea să fie veșnic Crăciun și să mai amân sfârșitul anului cu încă o zi.

Poveștile frumoase le scriem alături de cei dragi, iar anul acesta oricât mi-aș dori să nu se termine, Revelionul va veni, inevitabil. Anul acesta povestea sfârșitului de an o voi scrie alături de iubitul meu, la un restaurant cochet, căci pentru prima oară în atâția ani, dorim să petrecem ultima zi din an, altfel. Pentru că vreau să arăt ireproșabil în noaptea dintre ani, povestea ultimei zile o voi scrie cu Just Fashion Romania, site-ul online unde am găsit cele mai frumoase rochii Revelion. Cum aș putea să nu iubesc acest site, când toate produsele sunt 100% made in Romania, iar prețurile sunt mai mult decât acceptabile.

Mi-a fost greu să aleg rochia perfectă de pe site, pentru că sunt atâtea modele frumoase și deocamdată nu am câștigat la Loto, dar mi-a plăcut foarte mult rochie din dantelă de mai jos. Îmi place să cred că fiecare rochie poate spune o poveste și că putem citi printre rânduri și intui detalii despre persoana care o poartă. Această rochie va povesti de o femeie delicată, sensibilă, dar totuși atât de puternică. Rochia atrage privirile cu partea dantelată din partea de sus, iar rozul prăfuit se potrivește foarte bine în combinația cu negru.

untitled-49

 

 

O altă rochie care mi-a atras atenția este această rochie cu paiete, este mult mai glamorous și potrivită pentru noaptea dintre ani. Povestea acestei rochii vorbește despre o femeie îndrăzneață, feminină, care vrea să acapareze toate privirile. Și cum să nu captezi toată atenția, când partea de sus cu paiete este elementul definitoriu al rochiei.

dsc08586-edit_web

 

Pe lângă rochie, pantofi, geantă, accesorii, ai nevoie și de un palton elegant pentru a completa ținuta de Revelion. Pe lângă rochiile elegante, pe Just Fashion am găsit paltoane elegante la prețuri imbatabile.

Recunosc că mi-a căzut cu tronc acest palton dama cu guler de blană, care se potrivește de minune cu rochiile de mai sus, și desigur cu orice tip de ținută. Îmi place culoarea discretă și desigur blănița care este perfectă pentru sezonul rece.

ambra-67796

 

Dacă vă plac alegerile mele, dați și voi o fugă virtuală pe Just Fashion Romania, aici veți găsi ținuta ideală pentru a face din ultima noapte din an o amintire de neuitat. Pentru a fi memorabilă, poartă o rochie care te scoate din anonimat și nu uita: It’s not always about the dress, it’s about the attitude.

 

 

Comentarii

comentarii

5 comentarii la „Fii la moda cu noul magazin de haine dama Just Fashion Romania”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *