Ce-si doresc femeile? Tratamente estetice de lux

Cu siguranța ați auzit legenda contesei Elisabeta de Bathory sau cunoscută sub numele de contesa Dracula care pentru a-și păstra frumusețea se îmbăia în sânge de fecioară.

.

Pură fantezie a unor istorici dornici să dea o aură de senzațional vremurilor sau poate povestea are și un sâmbure de adevăr,ce-i drept terapia vampir-dracula avea să apară mult mai târziu, desigur sub o altă formă.

Terapia vampir-Dracula este cel mai modern tratament de reîntinerire care surpriză folosește propriul sânge și nu, nu pentru băi ca ale contesei Dracula. Tratamentul Plasmolifting sau terapia Vampir constă în extragerea unei mici cantități de sânge și recoltarea factorilor de creștere trombocitari din propriul sânge. Sângele astfel procesat se reintroduce în țesutul cutanat pentru stimularea proceselor de reparare celulară și de sinteză de colagen Rezultatul se vede cam după o săptămână și constă în : dispariția ridurilor fine, a cearcănelor, îmbunătățirea fermității tenului, dispariția cicatricilor. Plasma cu trombocitele au rol de lifting facial, această terapie a fost inițial folosită în chirurgie pentru refacerea tendoanelor sau în recuperarea după fracturi. O terapie naturală care se bazează pe resursele propriul corp de a luptă contra îmbătrânirii premature a pielii. Se poate folosi atât pentru ten, dar și pentru zona decolteului.

prp

Nu știu cum contesa Dracula își menținea frumusețea buzelor, dar dacă mama natura nu v-a înzestrat cu buze bine definite, puteți apela la o mărime buze cu acid hialuronic. Este cea mai utilizată metodă nonchirurgicală folosită atât pentru mărirea buzelor, dar și pentru ștergerea ridurilor profunde. Rezultatele sunt vizibile până la un an, în funcție de metabolismul fiecăruia. Acidul hialuronic se regăsește și în corpul nostru de aceea este o intervenție bine tolerată. Intervenția durează cam 40 de minute, iar ca reacții adverse poate apărea o mică umflătura care dispare în câteva zile. Injecțiile cu acid hialuronic sunt și pe lista mea de foarte mult timp pentru a ,, șterge” câteva riduri fine.

După regenerarea tenului, trecem mai departe la subiectul spinos pentru femei: kilogramele în plus. Cred că nu este femeie care să nu își dorească să fie mai slabă, să aibă un abdomen mai bine definit, dar din păcate nu pe toate ne-a înzestrat natura cu un metabolism de invidiat. De prin liceu mă lupt să am un abdomen mai plat, dar tentațiile culinare îmi dau târcoale, noroc că am aflat de cea mai modernă tehnică de înlăturare a grăsimii criolipoliza.

Procedeul de slăbire cu criolipoliza constă în înghețarea celulelor adipoase din zonele cu problemă, care vor fi treptat eliminate de organism. Avantajul acestei intervenții e faptul că o dată eliminate, grăsimea nu se va depune, așa că acest procedeu e visul oricărei femei.

Dacă doriți să dați kilograme jos prin metode non-invazie sau să scăpați de câțiva ani de pe chipul vostru, Dr. Cristina Bejan chirurgie estetica Bucuresti vă așteaptă la clinica Mirrors Beauty Salon, Etaj 2, interfon 03, Bulevardul Carol I 68, București. Frumusețea nu este un lux, dar este atributul unei femei puternice care dorește să fie frumoasă atât în interior, dar mai ales la exterior.

Salon Mirrors Bucuresti

 

Comentarii

comentarii

11 comentarii la „Ce-si doresc femeile? Tratamente estetice de lux”

  1. Femeile își doresc să mănânce orice și să nu se îngrașe și bineîneles să nu îmbătrânească. Oricum toate tratamentele acestea vin oarecum în ajutorul lor, dar e neceasară și un pic de alimentație sănătoasă, atât pentru corp, cât și pentru ten.

  2. De criolipoliza am auzit si eu insa de celalte nu. Ce e clar ibsa e ca nu le-as urma. Prefer in schimb sa adopt un stil de viata sanatos. Te pup.

  3. De criolipoliza am mai auzit si eu, inca nu am ajuns la clinici de infrumusetare pentru ca am impresia ca daca ma voi duce, apoi nu ma voi mai putea lasa de ele, mai ales daca se vad si efectele :))

  4. Eu nu as incerca terapia aia de „vampir”, raman la spf si retinol (+vitamina C, niacinamide) si cand nu s-o mai putea doar cu cosmeticele, poate si botox. 😀 Asa ca eu de Craciun mai degraba mi-as dori un tratament cu unul din ingredientele mentionate mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *