Pentru animalute fericite: Cattitude

Iubesc animalele, câinii și pisicile sunt preferatele mele în materie de animale de companie. Când eram prin școala generală și liceu, adunam puii de pisică pe care îi găseam pe la ghenele de gunoi și le duceam la țară, la ai mei.

Acum vreo 6 ani, mi-am și cumpărat un câine pechinez. O vreme l-am ținut la bloc, dar după am crezut că va fi mult mai fericit la curte, la părinții mei. Mi-a fost greu să îl las acolo, dar am luat cea mai bună decizie, pentru că astfel are libertate de mișcare și desigur dragostea și îngrijirea nu îi lipsesc. Părinții mei, mai ales mama e o mare iubitoare de patrupede.

Nu e tocmai ușor să crești un animal, din punctul meu de vedere responsabilitatea se aseamănă cu cea a creșterii unui copil. Pe lângă hrană, animalul are nevoie de iubire, de atenție, trebuie scos afară zilnic, vaccinat și lista nu se oprește aici.

Lucrurile s-au mai simplificat în ultimii ani, căci sunt multe magazine specializate unde găsești de la hrană, până la accesorii, jucărele, hamuri și îmbrăcăminte. Îngrijirea animalelor este azi la un alt nivel față de acum 20 de ani, poate pentru că și stăpânii sunt mult mai preocupați de a le oferi animalelor tot confortul și iubirea pe care o merită.

Cattitude este magazinul online pentru animăluțele fericite și pentru stăpâni grijulii: hrană, produse și accesorii de cea mai bună calitate. E foarte important să îți tratezi animalul de companie exact cum te tratezi și pe tine, pentru că deși nu pot vorbi, devotamentul și iubirea lor sunt sincere. Modul în care îți tratezi prietenul patruped se reflectă automat în relația cu el. Oferă dragoste, încredere și vei primi înzecit, pentru că animalele au talentul de a se dărui întru totul.

Image may contain: one or more people, dog and outdoor

Loialitatea cățelului meu Max mă inspiră de fiecare dată, chiar dacă mă duc mai rar la țară, mă întâmpină cu o bucurie de nedescris. Desigur, Max e un cățel îngrijit, nu îi lipsește hrana de cea mai bună calitate, jucărele și tot ce are nevoie pentru a crește frumos. Pe lângă Max, mai avem 2 câini maidanezi la fel de loiali și iubitori. Nu știu câte simțuri au în realitate câinii, dar mă uimește cel mai mult la ei lătratul specific atunci când ajung acasă, și că te simt de dinainte să intri în curte, e un fel de-al lor de a spune: Hei, prietene, ce mult mă bucur că ai venit, mi-a fost atât de dor de tine!

Iubirea unui cătel pentru un om și viceversa e hrană pentru suflet, și deși se spune că nu există rai pentru animale, eu cred că există un rai pentru animalele iubitoare și devotate. La câtă omenie există în unele patrupede, este absolut imposibil ca ele să nu ajungă într-un rai al animalelor. Mai multe idei și povești inspirate pe Creative Wings

 

 

 

Comentarii

comentarii

Un comentariu la „Pentru animalute fericite: Cattitude”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *