Epilarea definitivă nu e un moft, e un must have

Frumusețea nu e moft, e un deziderat actual de care ne lovim zi de zi. Vrem să fim tinere, frumoase, fără riduri, fără fire de păr pe corp și apelăm la tot felul de trucuri pentru a ne menține exact așa cum ne dorim.

Poate la 20 de ani, totul e mult mai ușor, dar o dată cu trecerea anilor, timpul își lasă amprenta asupra noastră. Din fericire pentru noi, femeile, există multe soluții care ne ajută de la creme antirid, operații estetice, până la tratamente de înfrumusețare.

Dar…….

CE ÎȘI DORESC FEMEILE CU ADEVĂRAT în materie de frumusețe?

  1. ADIO RIDURI ȘI CEARCĂNE! Nu există femeie care să nu își dorească să se fi inventat vreo cremă minune care să șteargă ridurile și cearcănele ca prin minune. Există destul de multe creme pe piață și tratamente care pot ajuta la încetinerea proceselor de îmbătrânire.
  2. ADIO PĂR PE CORP!!! Clar, femeile din toate timpurile au încercat tot felul de metode pentru a scăpa de părul nedorit. Dacă stăm să ne gândim că femeile din Antichitate foloseau o soluție pe bază de mercur pentru a se epila, ne dăm seama că părul pe corp nu a fost niciodată un etalon de frumusețe la femei.

PUTEM OARE SCĂPĂ DEFINITIV DE PĂRUL DE PE CORP?

Lama de ras, cremele depilatoare, ceara sau epilatorul electric oferă rezultate pe termen scurt. Să nu mai spunem că multe dintre ele sunt absolut dureroase. Am hotărât să mă documentez despre epilarea definitivă și am ajuns la concluzia că în prezent, este cea mai practică și eficace metodă de a scăpa de părul nedorit DEFINITIV.

Epilarea definitivă cu IPL folosește o tehnică nouă, la mare căutare de către doamne și domnișoare, în saloanele de înfrumusețare căci este total nedureroasă și oferă rezultate pentru totdeauna.

CUM FUNCȚIONEAZĂ EPILAREA cu IPL?

Epilarea cu IPL sau fotoepilarea folosește lumina pulsată care deteriorează foliculii de păr, fără a afecta desigur și pielea. Lumina este absorbită de către foliculii de păr, iar celulele germinale care hrănesc părul sunt distruse. În acest fel, părul moare și cade la un interval de 15 zile de la tratament.

DE CÂTE ȘEDINȚE AM NEVOIE PENTRU A SCĂPA DEFINITIV DE PĂR?

Un tratament complet presupune un numar de 6-12 ședințe. Desigur, numărul de sedinte este diferit de la persoană la persoană, și  depinde de mulți factori cum ar fi: culoarea pielii, zona tratată, adâncinea rădăcinii, factori hormonali. Durata unui tratament complet poate ajunge la 1 an și jumătate deoarece părul crește ciclic, parcurgând 3 etape diferite de evoluție. Încă de la prima ședință, dispare 30% din păr.

Sunt hotarâtă să apelez la epilarea definitivă, și o dată cu documentarea mea, am găsit cele mai bune recenzii și recomandări despre salonul de înfrumusețare Nomasvello. Aici poți beneficia de ședințe de epilat cu lumina pulsată, dar și de cele mai bune tratamente faciale sau pentru corp.

 

În Romania, Nomasvello a intrat in anul 2010 si in numai 7 ani a deschis 28 centre. Le puteti gasi in Arad, Bacau, Braila, Brasov, Bucuresti, Constanta, Craiova, Galati, Cluj, Timisoara, Iasi, Oradea, Pitesti si Ploiesti.

Epilarea definitivă clar nu e un moft, e un must have al oricărei femei puternice care dorește să fie mereu frumoasă, mereu îngrijită, mereu feminină, fără grija epilării. M-am săturat de epilatorul electric, de lamă, de ceară, epilarea definitivă este soluția nedureroasă la care visau cu siguranță multe din predecesoarele noastre. Eu, visez la acest lucru de când am folosit pentru prima dată epilatorul electric și am făcut cunoștință cu durerea. Așa că adio suferință, bun venit epilare definitivă!

VOI CE SPUNEȚI DE EPILAREA DEFINITIVĂ? V-AR TENTA?

 

Comentarii

comentarii

4 comentarii la „Epilarea definitivă nu e un moft, e un must have”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *