Pebebe.ro stie ce îi trebuie bebelusului tau

Indiferent de problemele din viața de zi cu zi, consider că singurul loc în care îți regăsești liniștea este acasă alături de familia ta. Problemele vin și trec, banii la fel, dar cei dragi rămân constant în viața ta, la fel amintirile pe care le construiești alături de ei.

Îmi doresc de ceva timp un al doilea copil: o fetiță. Ar completa perfect familia noastră și ar echilibra balanța, acum cu doi băieți în casă sunt în minoritate. Atunci când planifici un copil, te gândești la n lucruri: la ce cresă să îl dau, cine vor fi nașii, ce pătuț sau cărucior o să iau, iar întrebările  sunt uneori fără număr.

Ieri, am făcut un mic exercițiu de imaginație și am pregătit o listă de cumpărături pentru un nou născut pe care v-o prezint și vouă. La băiat, am avut un haos în minte, dar acum îmi e mult mai ușor să fac lista.

Am găsit un magazin online Pebebe.ro, care mi-a fost de mare ajutor în găsirea lucrurilor de un real folos pentru părinții de nou-născut. Prețurile mi s-au părut și ele destul de accesibile.

LISTA DE CUMPĂRĂTURI

  1. PĂTUȚ– aș merge pe varianta unui pătuț de lemn, pentru că este mult mai calitativ decât unul din alte materiale. În plus, este și mai rezistent, fiind realizat din lemn masiv și tratat cu vopsele si lacuri ecologice pe baza de apa, nereprezentând nici un pericol pentru sănătatea celui mic. Pentru pătuț, aveți nevoie de saltea și protecție laterale. Găsiți aici multe modele de patuturi pentru bebelusi 2. CĂRUCIOR– sunt multe modele de cărucioare, dar aș alege varianta unui cărucior 3 in 1. Pe lângă cărucior, aveți nevoie de scaun de mașină pentru cel mic, iar cărucioarele 3 in 1, conțin și scaun pentru masină detașabil, iar unele și landou. Avantajele acestor cărucioare este faptul că se pot folosi și după ce copilul crește mai mare și poate sta în fund, pentru că se transformă lejer într-unul sport.
    Sistem 3-in-1 Carucior scaun auto si landou Primii Pasi 3. MARSUPIU – mi se par extrem de util, mai ales când nu aveți ajutor să coborâți căruciorul și trebuie să ajungeți undeva, sau mergeți la cumpăraturi, marsupiul este esențial. Studiile au arătat că purtarea bebelușilor în marsupiu în primele luni de viața îi ajută să se obișnuiască mai ușor cu mediul și întăreste relația cu mama.4. SCAUN DE MASĂ– este de mare ajutor, mai ales când pregătiți masa și vreți ca cel mic să stea în siguranța. În acest fel, copilul se obișnuiește să mănânce la masă, în familie. Scaunul  este și ușor de depozitat, pentru că se pliază, se folosește de la 6 luni. 5. PREMERGĂTOR ȘI HAM– Atunci când bebelușul crește, apare și curiozitatea de a face primii pași, premergătorul se folosește pentru interior pentru a-l ajuta pe copil să capete siguranța în mers. Hamul se folosește în exterior, atunci când mergeți în parc pentru a-l susține pe cel mic în fiecare descoperire a sa.
    6.BIBEROANE, SUZETE, TETINE ȘI STERILIZATOARE– aveți grijă la materialele din care sunt confecționate biberoanele și suzetele, pentru că multe sunt realizate din materiale care produc copiilor iritații sau măi rău le poate afecta grav sănătatea. Studiile au arătat că biberoanele care au in componența bisfenol cresc riscul apariției unor afecțiuni. Mai bine dați un ban, dar știti că face.
    7. JUCĂRII– care trebuie să fie în concordanță cu vârsta copilului. La bebeluși se recomandă jucării din materiale textile, sau plastic moale și flexibil, de cea mai bună calitate.

Aș mai adăuga produsele de îngrijire: pampers, șervețele umede, șampon fără lacrimi, ulei pentru masaj,  creme și loțiuni, desigur hăinuțe, iar lista poate continua dar cred că va trebui să mai fac și partea a doua a acestui articol 🙂

Pebebe.ro este un magazin online unde viitorii părinți pot găsi cam tot ceea ce au nevoie pentru bebelușul lor. Prețurile sunt accesibile, iar produsele destul de variate, de la firme de renume.

Nașterea unui copil aduce cu sine multă bucurie, dar și multe întrebări și incertitudini. Din experiență pot spune, că nu există părinți perfecți, ci doar părinți care oferă copiilor toată dragostea și atenția lor, iar uneori restul vine de la sine.

 

Comentarii

comentarii

5 comentarii la „Pebebe.ro stie ce îi trebuie bebelusului tau”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *