BlogMartisor 2017

Timpul mă presează, dar sper să particip și anul acesta la competiția BlogAwards BlogMartisor. Dacă vreți să participați și voi la competiția bloggerilor talentați, trebuie doar să vă înscrieți blogul pe site-ul blogawards. Ce puteți câștiga? Destule premii tentante!!! Plus multă promovare și desigur COMPETIȚIE!!

Am câștigat și eu multe premii de-a lungul timpului, de aceea BlogAwards te așteaptă și pe tine să te înscrii.

,, Bloggerii inscrisi in Campania Blog Martisor pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la doua sau la toate campaniile). Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 30 de zile de la finalizarea jurizarii.
La acest regulament se adauga regulile prevazute in fiecare concurs din cadrul Blog Martisor 2017. Concursurile individuale vor fi postate pe aceasta pagina. Sponsorul jurizeaza fiecare articol in functie de cerintele fiecarui concurs in parte.
Noi sponsori se vor alatura campaniei Blog Martisor (vor fi adaugate cel mult 10 concursuri) pe parcursul desfasurarii acesteia. ,, –sursa blogawards
BlogMartisor

Comentarii

comentarii

Un comentariu la „BlogMartisor 2017”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *