Cauti piese auto la pret redus?Dezmembraripenet.ro e solutia!

Dacă ar fi să enumăr toate piesele pe care le-am schimbat la mașina noastră ]n ultimii ani și de câte ori a meșterit soțul meu la ea, păi cred că toată energia consumată ar lumina un bloc întreg pentru cel puțin o zi.

Desigur, exagerez, dar o mașină e ca o femeie, mereu are nevoie de schimbări, de îmbunătățiri, de upgrade-uri. Deocamdată, nu renunțăm la băbuța noastră de mașină, noroc cu site-ul Dezmembraripenet.ro.

Când ai mașină second, nu îți permiți să cumperi piese noi pentru că sunt foarte scumpe și nu merită investiția,  ca să nu mai vorbim că poate se si găsesc foarte greu, de aceea soțul meu urmărește pe net de ceva timp site-ul dezmembraripenet.ro.

Dezmembraripenet

Pe mine, ca femeie mă cam depășeste faza cu mașina și piesele auto, dar soțul meu conștiincios îmi explică că pe acest site, a găsit toate piesele de care avea nevoie mașinuța noastră. A depus o cerere pentru piesele dorite, cererea e trimisă la toate parcurile de dezmembrări din sistem, apoi el primește oferta de preț. Simplu ca bună ziua, chiar și pentru mine. Acum soțul meu e în căutarea unor anvelope de vară, căci acestea sunt cam uzate, și au nevoie de un upgrade.

În categoria de piese auto, găsești o diversitate de piese de la sisteme audio, ambreiaj, motoare până la sisteme de frânare,  iar ofertele de preț sunt pe buzunarul oricui.

Dezmembraripenet.ro este o bursă online unde parcurile auto oferă mașini pentru dezmembrări sau piese auto. Chiar și tu poți posta anunțuri, dacă ai o mașina pentru dezmembrat sau piese auto, tot ce trebuie e să îți faci cont pe site.

Dacă dorești anumite piese, în categoria cere ofertă piese, introduci datele mașinii (marcă, an fabricație) denumirea piesei și trimiți oferta. Astfel, vei fi contactat de partenerii dezmembraripenet care au piesa dorită, iar tu poți alege oferta cea mai bună din toate punctele de vedere.

 

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *