Esti mereu pe fuga? 3 modalitati pentru a economisi timp PRETIOS!

Daca simti ca ritmul alert al orasului pune stapanire pe tine, probabil ca ai nevoie de o schimbare. De multe ori, programul incarcat nu iti permite sa te relaxezi, astfel instalandu-se in corp o stare permanenta de oboseala si agitatie. Aceasta poate fi combatuta si chiar eliminata, cu strategiile potrivite.

Iata 3 modalitati prin care iti poti SIMPLIFICA programul, pentru a avea mai mult timp pentru tine!

  1. Totul incepe de acasa!

Daca nu ai investit, inca, intr-un apartament propriu, ia in calcul mai multi factori, atunci cand faci alegerea. Pe langa aspectele legate de spatiu sau pret, gandeste-te si la pozitionarea geografica. Desi un apartament in centrul orasului iti asigura un acces facil in toate zonele de interes, traficul intens poate fi un impediment. Asadar, alege o locuinta precum cele disponibile la www.novuminvest.ro/ansamblu-rezidential-barbu-vacarescu/, intr-o zona mai putin circulata, aflata in apropierea cladirilor de birouri din Pipera si Floreasca. Astfel, vei putea fi aproape de locul de munca, economisind timpul petrecut pe drum, in trafic sau in mijloacele de transport in comun.

  1. Eficientizeaza-ti munca!

In cazul in care te ocupi, simultan, de mai multe proiecte profesionale sau personale, probabil intampini destul de des situatia in care sarcinile te coplesesc. Pentru a rezolva aceasta problema, exista o solutie simpla si la indemana.

Atunci cand pleci de acasa, asigura-te ca iti iei si laptopul cu tine. Astfel, intre job si o intalnire importanta, scapa de timpii morti si foloseste minutele sau orele avute la dispozitie pentru a-ti completa taskurile urgente.Daca vrei sa faci acest lucru, fara a intampina neplaceri, achizitioneaza-ti o baterie rezistenta si de calitate de la  https://www.laptopstrong.ro/baterii-26, astfel fiind sigur ca vei avea conditiile optime pentru lucru. Tot ce iti ramane de facut este sa gasesti un loc propice, precum o biblioteca sau o cafenea care dispune de conexiune la Internet.

  1. Stabileste-ti prioritatile!

De foarte multe ori, oamenii au tendinta de a-si incarca programul, de unii singuri. Astfel ca, in aceasta situatie, sarcinile par mult mai grele si mai numeroase decat sunt, de fapt, in realitate. Poti face un exercitiu simplu, pentru a verifica modul in care iti gestionezi timpul. Pune pe hartie activitatile tale zilnice, incluzand perioada acordata meselor principale, pauzelor si retelelor sociale.

Vei observa, cu siguranta, ca orarul tau poate fi imbunatatit. Incearca sa renunti la pauzele prelungite destinate verificarii retelelor sociale, caci aceasta activitate nu iti va permite sa te odihnesti corect, ci din contra, iti va solicita suplimentar ochii. Inlocuieste utilizarea smartphone-ului cu cateva minute de exercitii de respiratie sau, daca ai posibilitatea, fa o sesiune rapida de stretching.

Asadar, apeland la aceste sfaturi utile, vei putea sa iti gestionezi timpul, astfel incat sa il valorifici la maximum, fara a te simti extenuat, la finalul zilei.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *