3 REGULI de igiena in cadrul clinicilor de estetica si remodelare corporala

La fel ca un spital, o clinica de estetica si remodelare corporala trebuie sa straluceasca de curatenie, fiind necesar ca normele de igiena sa fie respectate cu rigurozitate.

In acestfel, se evita transmisiunea bolilor si infectiilor cauzate de mediile pline de microbi, serviciile oferite clientilor fiind unele de cea mai inalta calitate. Daca ai o astfel de clinica si iti doresti sa stii cum sa o pastrezi cat mai curata, poti sa afli, din cele ce urmeaza, cateva aspecte pe care nu trebuie sa le treci cu vederea .

Iata de ce trebuie sa tii cont pentru indeplinirea normelor de igiena in clinica ta:

 

  1. Mediu curat!

Trebuie sa fii constient de faptul ca orice coltisor al clinicii tale trebuie sa fie curatat des si chiar dezinfectat, pentru ca, cel mai probabil, prin interiorul acesteia se perinda o multime de oameni, care pot transmite sau contacta anumite boli. La randul tau, poti fi afectat de o curatenie precara. De exemplu, trebuie ca personalul de curatenie sa  aiba foarte mare grija chiar si de podelele clinicii tale, pentru ca ele se murdaresc cel mai repede. Pentru asta, poti vedea  pretul unui aspirator cu spalare disponibil pe Arli.ro si il poti achizitiona acum, ca sa nu te confrunti cu praful si murdaria. De asemenea, incepand de la mesele de operatie, fotoliile, canapele si pana la orice alt tip de mobilier cu care pacientii tai intra in contact, trebuie sa te asiguri ca acestea sunt curate si nu prezinta niciun fel de risc.

 

  1. Ustensile curate!

Este absolut OBLIGATORIU ca instrumentele si ustensilele cu care lucrezi sa nu prezinte vreun pericol pentru pacientii tai, deoarece  infectiile cauzate de o igiena indoielnica a acestora potprovoca leziuni cu efecte pe viata sau chiar deces. Un bun exemplu de medic ce activeaza in domeniul chirurgiei estetice, la o clinica impecabila, este domnul doctor Sorin Parasca, ce poate fi gasit aici  http://drsorinparasca.ro/, iar cele care isi doresc sa arate senzational il pot contacta in vederea programarii unei operatii de remodelare. Printre serviciile oferite de acesta, se numara augumentarea mamara, reductia mamara, mastopexia sau corectarea mameloanelor ombilicate.

 

 

  1. Imbracaminte adecvata!

Potrivit normelor de igiena, orice clinica trebuie sa dispuna de un echipament adecvat in care medicii sau ceilalti angajati sa lucreze. De exemplu, bijuteriile nu sunt acceptate in timpul operatiilor, unghiile trebuie sa fie taiate cat mai scurt si sa nu aiba oja, iar parul sa fie prins si protejat cu o boneta medicala. De asemenea, medicii TREBUIE sa poarte manusi chiar si in timpul unei simple consultatii de rutina, iar hainele sa fie schimbate dupa fiecare interventie.

Igiena dintr-o clinica de infrumusetare si remodelare corporala este o chestiune ce necesita o atentie desavarsita, pentru ca aceasta este un loc in care oamenii trebuie sa se simta in siguranta, in timp ce fac anumite schimbari care le pot modifica viata, intr-un fel sau altul.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *