Esti profesor de muzica? Uite 3 SFATURI care iti vor usura munca!

Muzica este o alegere excelenta cand vrei sa te destinzi si sa dansezi! De asemenea, cand vine vorba despre cea clasica, lucrurile urca la alt nivel cultural, si anume la statutul de arta al muzicii si la rolul ei de a innobila spiritul si sufletul uman. Beethoven spunea ca ,,muzica starneste in noi, nu instincte, ci gandurile cele mai profunde’’.


Cand vine vorba de predarea unei materii este important ca profesorul cu pricina sa aiba toate instrumentele adecvate acestui proces. Citeste in continuare acest articol pentru a vedea care sunt cele 3 sfaturi care te vor ajuta sa iti desfasori lectiile de muzica in mod productiv!

1.Un prim pas important este sa alegi instrumentele muzicale potrivite. De exemplu, gasesti orgi digitale in oferta Soundcreation, dar si multe alte produse muzicale care ti-ar putea fi de folos. Este extrem de important sa folosesti instrumente muzicale profesionale pentru a reusi sa le explici cursantilor teoria pe care le-ai predat-o. Cu ajutorul acestora, ei exerseaza notiunile teoretice si toate informatiile acumulate de-a lungul timpului. Nu ai cum sa inveti sa canti la pian sau chitara, de exemplu, daca nu iei contact cu acel pian, respectiv chitara. Pentru a obtine rezultate bune, cursantul trebuie sa puna in practica toata teoria receptata de la tine.


2. Alege sa folosesti metode moderne de predare si sa folosesti un flipchart ca cel din imaginea de alaturi!

Aceste sisteme de afisare sunt extrem de utile cand vine vorba despre predat, sedinte sau diverse intalniri de afaceri. Sunt mai multe tipuri de flipchart-uri, si anume fixe, mobile, simple sau cu brate. Tu trebuie doar sa il alegi pe cel pe care-l consideri cel mai potrivit in sustinerea lectiilor tale de muzica.  Gasesti flipchart cu hartie tip mobil pe Absolut office si vei avea sansa sa le explici cursantilor informatiile legate de muzica, intr-un mod util si modern!


  3. Incearca sa iti faci un plan de acasa inainte de fiecare lectie!

In acest plan trebuie sa schitezi in ansamblu lucrurile pe care vrei sa le impartasesti elevilor. In acest fel, te asiguri ca nu vei uita nicio informatie pretioasa ce merita sa fie invatata de acestia.
Schita trebuie sa fie cat mai sumara, astfel incat sa exprimi esentialul  in timpul lectiilor si sa mai conturezi anumite idei pe flipchart-ul despre care ai citit putin mai sus.
            Asadar, pentru a avea parte de rezultate exceptionale din partea cursantilor si pentru ca acestia sa fie multumiti de tine si de munca ta, nu uita sa iei in seama aceste 3 sfaturi care, cu siguranta, te vor ajuta mult!

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *