Close

Soluții inteligente pentru confortul casei tale

Salutare, dragii mei! Sper că sunteți norocoși și că în aceste zile friguroase, aveți căldură nu doar în suflete, ci și în case. Temperaturile au scăzut și avem nevoie de un confort sporit, pentru că noi, oamenii suntem ființe mai degrabă solare, decât hibernale.

Casa noastră e locul în care utilul se îmbină cu plăcutul, locul în care să ne simțim acasă. Confortul nostru este esențial, mai ales că atunci când avem ceea ne dorim, nu doar că ne simțim bine psihic, dar și fizic.

Cum putem avea confortul dorit într-un mod inteligent, dar și sănătos?

  1. Dacă te numeri printre românii care nu se bucură de căldura de la sistemul public, din varii motive, sau pur și simplu îți dorești mai multă căldură în casă poți alege o aerotermă electrică.  Aceasta pe lângă calorifer, este cea mai rapidă variantă de a crește temperatura camerei, și de a asigura confortul termic ideal.  Pe AlecoAir  găsești cea mai ieftina aeroterma dar și alte variante pentru a spori confortul casei tale.
  2. O problemă care ne poate da bătăi de cap este umiditatea casei. În exces, umiditatea duce la apariția mucegaiului, și implicit la declanșarea alergiilor. Atunci când ai un copil mic, un aer mult prea umed îi poate afecta sănătatea, de aceea dezumidificatorul nu trebuie să lipsească din casa ta. Dezumidificatorul elimină umiditatea, menține un aer sănătos, și în plus te va feri de mucegai. În schimb dacă simți că aerul e prea uscat, un umidificator este foarte util în căci atunci când nivelul de umiditate scade, aparatul va pulveriza în aer vapori de apă. Umidificatoare Aer3. O soluție smart pentru confortul casei tale, dar și pentru sănătatea ta, este un purificator aer. Dacă te confrunți cu alergii la praf sau mucegai, uneori oricât ai face curat, nu ai cum să te protejezi de ceea nu vezi, de aceea un aparat de purificat aerul este nu doar util, ci si sănătos. Copiii sunt predispuși la alergii, din cauza sistemului imunitar precar, purificatorul poate capta astfel particule de praf, dar și viruși, bacterii și microbi, fiind un ajutor util pentru sănătatea ta și a familiei tale.

Purificatoare Aer            4. O casă curată, încălzită și cu un aer sănătos ne va oferi un somn liniștit. Uneori nu dăm atenție calității somnului, de aceea un dispozitiv monitorizare somn ne va monitoriza, urmări și îmbunătăți calitatea somnului. Undele luminoase emise de aparat duc la secreția de melatonină, iar sunetele liniștitoare pot induce somnul mult mai repede.

Pentru soluții inteligente care îți asigură confortul casei tale, poți da o raită virtuală pe site-ul AlecoAir, în această perioadă sunt multe reduceri și poți cumpăra produsul dorit la prețuri avantajoase.

 

Comentarii

comentarii

1 thought on “Soluții inteligente pentru confortul casei tale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *