4 mijloace de transport moderne și ecologice

Nu știu dacă voi faceți parte din categoria oamenilor care nu au mers niciodată pe bicicletă, ei bine eu face parte din acesta categorie. Nu, nu știu să merg pe bicicletă, și recunosc că parcă nici nu mă atrage la anii mei.

În schimb, băiețelul meu face parte din categoria AȘA DA! A avut de la biciclete, trotinete, tot felul de mașinuțe electrice, le-am tot schimbat pe măsură ce a crescut, și iată că a ajuns în etapa în care își dorește un hoverboard.

O să spuneți că un hoverboard e doar un moft, și că de ce ar avea nevoie cineva de unul. dar ne putem pune noi în calea tehnologiei?  Avem nevoie de tehnologie, ea ne îmbunătățește semnificativ viața, iar invențiile nu sunt doar un moft, ci se dovedesc extrem de utile.

Dacă azi e despre tehnologie și inovații, vreau să vă prezint 4 MIJLOACE DE TRANSPORT MODERNE ȘI ECOLOGICE: 

TROTINETA ELECTRICĂ– într-un oraș suprapopulat și supraîncărcat de mașini, o trotinetă electrică e varianta cea mai accesibilă pentru a te deplasa rapid și în siguranță.  Se încarcă timp de 4-6 ore într-o priză normală și în funcție de tipul ales vă puteți deplasa până la 50 km. Nu poluează aerul, având un motor electric.

Pe AirMotion.ro găsiți cea mai ieftina trotineta electrica

Trotineta electrica cu 3 roti AirMotion ES1353

BICICLETA ELECTRICĂ– este o variantă excelentă și pentru persoanele în vârstă, acestea pot ajunge unde își doresc fără a depinde de alte persoane și fără a fi nevoite să pedaleze. Ideală și pentru tinerii care preferă un mod rapid de a ajunge la serviciu sau școală, fără a apela la mijloacele de transport în comun. Chiar dacă prețul de achiziție e mai mare față de o bicicletă normală, nu vei mai da bani pe taxiuri sau mijloace de transport în comun, căci vei avea un mijloc de transport modern, rapid și ecologic.

Bicicleta electrica foldabila Airwheel R8 Black

 

HOVERBOARD-ul deși pare desprins din filmele S.F. este o inovație foarte atractivă pentru tineri, și un mijloc distractiv de petrecere a timpului liber. Este un mijloc de transport care nu poluează, se încarcă la priză, și ai o autonomie de până la 2 ore . Hoverboard-ul este recomandat pentru a fi folosit pe aleile unui parc, holurile unui mall, depozit, nu este indicat pentru trafic intens.

Pe AirMotion.ro găsești cel mai ieftin hoverboard este la 699 lei, așa că poți profita de ocazie pentru a-l ajuta pe Moș Crăciun să îi aducă celui mic ceea ce își dorește.

Hoverboard Koowheel S36 Yellow Graffiti 6,5 inch

BICICLUL ELECTRIC este poate cel mai fiabil mijloc de transport, având o capacitate a motorului cuprinsă între 700-1000W și o viteză de deplasare de maxim 18km/h. Sistemul de amortizare este realizat dintr-un aliaj de aluminiu folosit in industria aeronautică oferind o capacitate mai mare de transport. Este unul dintre cele mai rezistente mijloace de transport moderne, și se poate folosi și atunci când plouă sau este frig. Biciclul electric este un mijloc de transport rapid și ecologic (se încarcă la curent), ideal pentru cei care merg la serviciu, la școală sau pentru mers la cumpărături. Adio trafic infernal, și alergătură după parcări!

Biciclu electric Rayeetech Minirim W White

Dacă te-am inspirat cu alegerile mele eco-friendly și moderne de a te deplasa, AirMotion.ro te poate ajuta să regândești modul în care te deplasezi.

,,Vehiculele AirMotion nu sunt pentru oricine. Sunt pentru oameni ce iubesc libertatea de miscare, ce doresc sa petreaca timpul intr-un mod eficient si nu privind lumina rosie a semaforului, pentru oameni care iubesc mersul in aer liber si mai ales, pentru cei ce iubesc aerul curat pe care il protejeaza alegand un vehicul ecologic.,,

TU CE VEHICUL AIRMOTION AI ALEGE?

 

Comentarii

comentarii

Un comentariu la „4 mijloace de transport moderne și ecologice”

  1. Pe mine ma incanta ideea de a avea un hoverbord,sunt cam lenesa asa ca need it!singurul lucru de care imi e teama este:cam greu de manevrat,cel putin pana te inveti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *