Close

Din dragoste pentru telefonul tău: folia de protecție SmartProtection

Salutare, draga mea! Noi, femeile suntem ființe tare prevăzătoare, așa-i? Urmărim starea vremii ca să știm cum să ne îmbrăcăm a doua zi, dar niciodată nu avem umbrela la noi când plouă.

Ne asigurăm tot timpul dacă frigiderul e plin, dacă mai este mâncare și desigur dacă s-a terminat zahărul sau cafeaua. Ne asigurăm că cel mic e suficient de bine îmbrăcat, sau dacă soțul are suficiente haine călcate pentru săptămâna care urmează. Ne asigurăm de sănătatea noastră și a familiei noastre, căci știm că cel mai bun doctor e prevenția.

Ne asigurăm casa, mașina, viața, știind că viața e imprevizibilă, iar surprizele neplăcute vin când ne așteptăm mai puțin.

Ne asigurăm telefoanele de ultimă generație cu Folie de protectie Clasic Smart Protection pentru iPhone X căci știm prea bine că e mai bine să previi, decât să tratezi. Costul reparării unui Iphone depășește cu mult bugetul prevăzut pentru cheltuielile suplimentare lunare, de aceea o femeie prevăzătoare va știi că smartphone-ul și folia de protecție fac cea mai bună echipă. Sunt ca sarea și piperul, ca Stan și Bran, ca berea și hameiul. Desigur, că o femeie nu se va gândi doar la telefonul ei, ci și la gadgetul scumpului ei consort. Doar îl știe cât de neatent și neîndemânatic poate fi, de aceea, va cumpăra nu una, ci două folii de protecție.

Dar nu orice folie de protecție, ci sticla de protectie Fulldisplay Tempered Glass pentru iPhone X alb care protejează display-ul telefonului de zgârâieturi, iar în cazul unui șoc puternic, sticla rămâne compactă, și nu se sparge în mii de bucățele.

Cu o investiție de aproximativ 70 lei pentru o folie de protecție, bugetul familiei va fi în siguranță, căci dacă nu știați costul înlocuirii unui display la un smartphone de ultima generație este undeva la 2000 lei.

Tempered glass rezistenta la zgarieturi

 

Eu una știu de unde să mă aprovizionez atunci când am nevoie de o folie de protecție de calitate.

SmartProtection.ro îți oferă soluții smart pentru telefonul tău. Foliile de protecție sunt de ultima generație, stratul de suprafață al acestora este realizat din polimeri elastomeri care „se vindecă” în timp, eliminând zgârieturile fine. Poate nu știați, dar foliile nu sunt doar smart, dar au și grad militar, adică sunt create prin aceeași tehnologie folosită și la protejarea elicelor de la elicopterele militare. După instalare, folia nu este vizibilă, dar asta nu înseamnă că ea nu își va face treaba, căci foliile de protecție au rolul de a-ți păstra gadgetul în siguranță, ca proaspăt scos din fabrică.

Pentru că vrem să avem grijă de cei dragi, dar și de lucrurile care fac parte din viața noastră, alege soluțiile smart pentru liniștea ta și a familiei tale.

TU FOLOSEȘTI FOLIE DE PROTECȚIE PENTRU SMARTPHONE-UL TĂU? 

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *