Vrei o nunta de neuitat? Iată care este ingredientul SECRET

Petrecerea de nuntă este unul dintre cele mai importante evenimente din viața oricui, de aceea trebuie să te asiguri că atât voi, cât și invitații veți avea parte de cel mai savuros moment de până acum.

Desigur, rochia, localul și aranjamentele florale vor atrage privirile pe tot parcursul serii, dar există o  modalitateîn plus de a-i face pe cei apropiați să vorbească despre nunta voastră mult timp de acum înainte.

Cu excepția DJ-ului și a interpreților de muzică preferați, mulți apelează astăzi la trupe de dans care să anime atmosfera. Voi, însă, puteți fi cu un pas înaintea tuturor adăugând ingredientul secret – un comediant profesionist care să vă facă să râdeți într-o seară cât pentru un an întreg.

Global Records are o listă a celor mai buni entertaineri din România pe care merită să-i inviți la nunta ta. Află programul și onorariile artistilor disponibile pe Globalbooking pentru a-i contacta imediat!

Iată care sunt cei mai buni 3 artiști de comedie ai momentului: 

  1. Mihai Bendeac. Este imposibil sa nu-i fi urmărit, cu lacrimi în ochi de la prea mult râs, măcar unul dintre episoadele show-urilor TV în care a apărut de-a lungul cariereisale, sau una dintre piesele de teatru în care a jucat.Mihai este un artist complex – actor, regizor, muzician – mereu gata de acțiune și pregătit să dea o notă de inedit oricărui eveniment la care participă. De aceea, prezența sa la nunta voastră va asigura succesul organizării unui astfel de eveniment unic. Dacă te-ai convins, il poti contacta pe Mihai Bendeac aici.

2.     Mircea Bravo. Mircea este un tânăr clujean plin de umor, ce nu poate lipsi de pe această listă scurtă a celor mai buni artiști români. Invitat să lucreze și să participe la numeroase evenimente naționale și internaționale, Mircea și-a demonstrat talentul de entertainer la cel mai înalt nivel de fiecare dată. Glumele sale nu sunt învățate la vreo școală de elită pentru comedianți, ci inspirate din viețile noastre de zi cu zi. Te poți convinge de spontaneitatea și carisma lui urmărindu-i canalul de YouTube și pagina de Facebook, pentru a-l invita apoi la nunta voastră.

3. Ionuț Rusu. Precum Mircea Bravo, Ionuț s-a lansat prin intermediul Internetului satirizând personaje și tipologii de oameni în cel mai savuros mod. A devenit faimos în scurt timp și urmărit de zeci de mii de oameni care nu se pot abține de la a râde și la cea mai scurtă glumă spusă de el. Mai mult, Ionuț s-a lansat de curândși la radio, așa că îl poți auzi de acum în fiecare dimineață pentru a te convinge că este cea mai bună alegere pentru nunta ta.

Dacă v-ați hotărât să-l invitați pe oricare dintre ei la nunta voastră, nu ezitați să vă asigurați chiar acum că este liber!

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *