Care este diferenta dintre un ceas de mana femeiesc si un ceas de mana barbatesc?

Cu toate ca ceasul de mana este purtat atat de catre reprezentantele sexului frumos cat si de catre barbati acest lucru nu inseamna ca ceasul de mana este un accesoriu unisex.

Pe piata ceasurilor de mana exista modele de ceasuri de mana destinate atat barbatilor cat si modele de ceasuri de mana destinate reprezentantelor sexului frumos. Care sunt diferentele dintre aceste doua modele de ceasuri de mana? Afla din continuarea acestui articol!

Ceas barbatesc GUESS SLATE W1044G1

Dimensiunea ceasului de mana este una dintre cele mai importante deosebiri dintre ceasuri barbatesti si ceasuri dama. Barbatii sunt pasionati de catre ceasurile de mana cu dimensiune mare, impunatoare, solide, in timp ce reprezentantele sexului frumos achizitioneaza de regula ceasuri de mana delicate, cu o dimensiune mica, ce par destul de fragile la prima vedere.

Stralucirea ceasului de mana este o alta diferenta dintre un ceas de mana pentru barbati si un ceas de mana pentru femei. Asa cum stim reprezentantelor sexului frumos le plac lucrurile stralucitoare, care ies in evidenta. Aceasta placere este mentinuta si in momentul in care femeile achizitioneaza ceasuri de mana, acest lucru fiind in contradictie cu ceasurile de mana destinate barbatilor.

Utilizarea pietrelor pretioase in confectionarea ceasului de mana destinat reprezentantelor sexului frumos este o alta diferenta intre ceasurile de mana pentru femei si ceasurile de mana pentru barbati. Acestia din urma prefera ceasurile de mana simple, cu un design care nu iese prea mult in evidenta, in timp ce reprezentantele sexului frumos prefera ca ceasurile de mana sa aiba pietre pretioase sau un design cat mai extravagant.

Ceas barbatesc GUESS HUDSON W0876G2

Nu in ultimul rand, cureaua ceasului de mana este o alta diferenta intre un ceas de mana pentru femei si un ceas de mana pentru barbati. In timp ce reprezentantele sexului frumos opteaza pentru o curea care se aseamana cat mai mult cu o bijuterie, barbatii opteaza pentru o curea simpla, clasica dar utila.

In concluzie, exista destul de multe deosebiri intre un ceas de mana femeiesc si un ceas de mana barbatesc motiv pentru care aceste deosebiri trebuie avute in vedere in momentul in care se achizitioneaza un ceas de mana pentru ca ceasul de mana achizitionat sa se potriveasca cat mai bine persoanei ce urmeaza sa il poarte.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *