Top 3 secrete pentru amenajarea unei case în stil rustic

Vrei să amenajezi, ai multe idei, dar parcă niciuna nu-ți place. Te gândești, te răzgândești și nu ajungi la nicio soluție.

Când te întorci de la job și te așezi pe canapea, observi că ar trebui să faci anumite schimbări în locuință, dar nici nu știi de unde să începi. Iar atunci când vin prietenii și familia la tine, vrei ca aspectul casei să fie cu adevărat minunat. Ți se pare greu de realizat? Nu este deloc greu. Noi îți dezvăluim câteva secrete pe care le poți pune în aplicare și să ai efectul mult visat.

  1. Stilul care va rămâne mereu în topul preferințelor tuturor oamenilor este stilul rustic. Acesta se caracterizează prin căldură, farmec, simplitate. O casă decorată în acest stil reprezintă refugiul perfect pentru tine. Dacă dorești să amenajezi în acest mod înseamnă că ai bun gust și creativitate. Nu implică costuri foarte mari și amenajarea se realizează într-un timp scurt. Aspectul casei va căpăta un plus de originalitate și prospețime, ceea ce înseamnă ca toate privirile vor fi ațintite asupra ei. Adoptă cu încredere acest stil și nu vei fi dezamăgit. Combină toate elementele și culorile pentru a obține acel ceva care va face ca totul să fie la cote maxime.

  1. Nu trebuie să te grăbești. Parcurge totul pas cu pas și analizează foarte bine pentru a avea un succes garantat. Fiecare încăpere trebuie atent vizualizată, iar bucătăria reprezintă locul în care petreci majoritatea timpului. Aceasta trebuie să fie armonioasă, echilibrată și foarte bine organizată. Spațiile de depozitare sunt generoase și îți permit să te desfășori în voie atunci când prepari mâncarea. Pentru un plus de inspiratie, citește și aici  mai multe despre amenajarea bucatariei in diferite stiluri. Accesoriile și decorațiunile animă atmosfera din bucătărie, iar roșul binedispune și transmite o energie pozitivă. Electrocasnicele sunt amplasate în interiorul mobilei, în schimb hota este de sine stătătoare.

  1. Utilizează veselă din ceramică, chiar și vazele pentru flori să fie realizate din acest  material pentru a întregi și mai mult stilul. Fiecare amănunt și detaliu trebuie respectat pentru a te încadra perfect în peisajul acesta. Oferă un aer vintage prin draperii și perdele pentru a crea o atmosferă specială. Lenjeria pentru pat, pernele si covoarele trebuie confecționate din bumbac, lână sau in. Un alt aspect foarte important este că atunci când achiziționați mobilă, acesta trebuie să fie confecționată din lemn, piatră naturală sau fier forjat pentru a fi pe aceeași lungime de undă cu imaginea pe care dorești să o transmiți.  

În concluzie, alocă cât timp consideri că este necesar pentru a dispune de stilul rustic și amenajează totul cu multă răbdare. Lemnul trebuie să predomine destul de mult, astfel încât să emane efectul mult visat. Stilul casei tale reflectă personalitatea și felul tău de a fi. Simplitatea nu se va demoda niciodată, va putea fi aleasă ori de câte ori este nevoie și se va potrivi cu absolut orice decor. Ține cont de micile secrete expuse mai sus și nu vei întâmpina dificultăți!

Sursa foto: www.shutterstock.com

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *