Close

Elmiplant lansează gama de şerveţele umede

Apa şi săpunul sunt printre cele mai eficiente metode pentru diminuarea numărului bacteriilor şi pentru a avea mâini curate.

O alternativă eficientă şi comodă o reprezintă şerveţelele umede.elmiplant îşi îmbogăţeşte portofoilul de produse cu şerveţelele umede antibacteriene şi cele nutritive pentru mâini,perfecte pentru zile agitate şi călătorii.

jpeg-rgb-low-elmiplant-hand-wipes-family

Şerveţele umede antibacteriene elmiplant

Şerveţelele umede antibacteriene sunt eficiente împotriva unui spectru larg de bacterii, ciuperci şi viruşi. Pe lângă acţiunea de curăţare, acestea conţin ulei esenţial de lămâie verde şi extract de gutuie ce ajută la păstrarea echilibrului pielii. Gutuia are excelente proprietăţi de hidratare, extractul obţinut din acest fruct fiind foarte bine tolerat de piele – are proprietăţi de catifelare şi antiinflamatoare. Uleiul de lămâie verde este bine cunoscut pentru efectul antiseptic, dar şi pentru efectul de menţinere a tinereţii, de tonifiere. Imediat după utilizarea şerveţelelor umede antibacteriene, pielea devine curată, fină şi reîmprospătată.

Gama este disponibilă în pachete de 15 şi 72 şerveţele, la preţurile 3 lei, respectiv 10 lei

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Elmiplant lansează gama de şerveţele umede

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *