Frumusețe de vis? Alege 1Dream Beauty Studio

Se spune că atunci când o femeie își tunde părul e pe cale să își schimbe viața. Orice femeie simte din când în când nevoia unei schimbări în materie de look, poate pentru că nouă, femeilor ne place să fim mereu altele.

O schimbare de look poate interveni după o perioadă grea, după multe încercări sufletești, fiind pentru multe femei calea către un nou început. Mi s-a întâmplat și mie de multe ori, să îmi vopsesc părul, să îl tund, tocmai pentru că simțeam nevoia unui refresh, a unei schimbări în bine în viața mea.

Îmi place să fac schimbări de look, nu îmi e teamă se experimentez, și cu atât mai mult să îmi tund părul. Iubi meu nu prea mă lasă să îmi tund părul, dar mi când mi se pune pata, cine se mai înțelege cu mine? 🙂

Ceea ce îmi doresc de foarte mult timp în materie de schimbări este să îmi vopsesc părul ombre sau eventual să îmi fac șuvițe. De prin liceu, m-am tot vopsit blondă, nici nu prea mă văd altfel, dar un vopsit ombre chiar nu l-am încercat. Îmi place foarte mult combinația de închis cu deschis, și cred că mi-ar sta foarte bine.

Am observat că mai nou se poartă tot felul de culori la păr: mov, albastru, verde, roz. Recunosc că trebuie să ai mare curaj să te vopsești astfel, oricât aș admira astfel de culori, recunosc că nu sunt atât de curajoasă. M-aș limita la un vopsit suvite poate roșii sau un blond mai închis/deschis ca să meargă cu blondul meu.

Atunci când faci o schimbare majoră de look trebuie să apelezi la un specialist, pentru că un ombre, degrade sau șuvițat nu va ieși niciodată ca la salon. Țin minte că prin liceu am încercat să îmi fac acasă niște șuvițe, ei bine, de atunci am renunțat să fac astfel de schimbări acasă, căci a ieșit dezastruos.

Salonul 1Dream Beauty Studio este locul în care aș merge cu mare încredere pentru orice schimbare de look. Îi recomandă profesionalismul, serviciile de calitate și gama largă de servicii de la tuns, până la vopsit, coafuri de seară, machiaj profesional, ingrijire păr, și cosmetică.

E locul perfect în care te vei simți răsfățată de echipa de stiliști, unde părul tău va prinde exact culoarea pe care o visezi, unde unghiile tale vor fi exact așa cum dorești, unde tenul tău va radia de frumusețe. Vei pleca de acolo, cu gândul să te întorci cât mai repede căci e un salon de vis, cu servicii ireproșabile de frumusețe. Dacă încă te întrebi unde mă vopsesc în București, salonul 1Dream Beauty Studio situat  in zona Baneasa din Bucuresti, Str. Nicolae G. Caramfil Nr. 40, te așteaptă pentru schimbarea de care ai nevoie.

 

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *