Un zâmbet frumos cu aparatul dentar de la Cris Smile

Când ai copii, ai probleme. Copii mici, probleme mici…. copii mari, probleme mari. Când era bebeluș, aveam impresia că nu o să-i mai dea dințișorii niciodată.

Avea 2 sus, 2 jos, și atât. În timp ce toți copiii de vârsta lui din parc aveau gura plină de dinți, Bubu al meu nu avea decât 4.  Desigur, până la urmă toți dinții au crescut, cu întârziere ce-i drept. Tocmai de aceea, din acel moment am renunțat să mai compar copilul meu cu ai altora, pentru că fiecare copil are propriul ritm de creștere și dezvoltare.

Timpul a trecut, și iată că a venit timpul când dințișorii de lapte au început să cadă. La fel, pe nepusă masă, și cu aceeași întârziere cu care au și apărut cei de lapte. M-am trezit într-o zi cu Bubu urlând de mama focului:

-Mamiiiiiiiiiiii, mi s-a rupt dintele!!! Nu mai am dinteeeeeeele.

-Lasă, mami că așa trebuie să cadă, ca să crească unul puternic în locul lui. O să punem dințisorul sub pernă și va veni zâna măseluță să îți aducă un bănuț.

La auzul bani, brusc durerea și urletele dispar, de’ copiii sunt afaceriști din fașă chiar.

Astfel uitându-mă la dințișorii lui, am observat o adevărată problemă pe care nu o anticipasem : dintele definitiv a crescut alandala în spatele celui de lapte și iată-ne cu un dinte strâmb de toată frumusețea. M-am îngrijorat puțin, apoi după ce am mai întrebat în stânga în dreapta, am aflat că în ultimii ani, se întâmplă astfel de lucruri cu dentiția copiilor și se poate rezolva foarte ușor.  Vom avea nevoie de un aparat dentar, pentru a îndrepta dinții ,,nărăvași”. Copil nărăvaș, dinți nărăvași, nu?

Când eram noi copii, cine știa de aparat dentar?  Îmi aduc și acum aminte cum îmi scoteau ai mei dinții de lapte cu ața sau pur și simplu cădeau în timp ce mâncam ceva mai tare.

Aparatul dentar îl vom putea monta după vârsta de 10 ani, când toți dinții de lapte vor cădea și se vor instala cei permanenți. Vom merge cu siguranță la cea mai bună stomatologie Criss Smile pentru că vreau ca de zâmbetul copilului meu să se ocupe doar o echipă de profesioniști.

O dantură frumoasă îți poate reda încrederea în tine. Nu lăsa ca zâmbetul tău să fie umbrit de o dantură cu probleme!

ZÂMBEȘTE ȘI ÎNTREAGA LUMEA ÎȚI VA ZÂMBI ÎNAPOI!

 

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Un zâmbet frumos cu aparatul dentar de la Cris Smile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *