Obține o talie de viespe cu magazinul Regina by Cristina Spătar

Tot timpul am admirat femeile cu o siluetă ca trasă prin inel. Nu știu dacă la unele funcționează factorul genetic, sportul sau alimentația sănătoasă și ponderată, dar cert este că sportul și alimentația sunt doi factori esențiali pentru o siluetă de invidiat.

Toată viața am avut un fix cu burtica, cum fac, cum nu fac dar niciodată nu am avut un abdomen bine definit indiferent de cât de mult sport făceam sau cât de sănătos mâncam. Poate nu făceam suficient sport, poate genetica nu mă ajută, habar nu am, dar acum la 30 de ani și cu un copil la activ, abdomenul meu e pe departe de a fi de vis.

Mă întrebam zilele acestea ce ar mai trebui să fac pe lângă sport și dietă pentru a scapă de câțiva centimentri în talie, și fără să vreau am văzut un interviu cu Cristina Spătar la televizor și uite așa am aflat secretul ei pentru o talie de viespe. Am admirat-o tot timpul pe Cristina Spătar pentru vocea ei, pentru felul ei de a fi, îmi place că este un om discret, care nu își spală rufele în public, așa cum fac multe din așa zisele-vedete. Recent și-a lansat un site online cu produse pentru remodelarea siluetei, REGINA by Cristina Spătar.  Aceste corsete modelatoare sunt extrem de benefice pentru conturarea siluetei, iar Cristina Spătar le folosește de ani buni, și tocmai de aceea a vrut să împartă micul ei secret cu milioane de femei interesate de felul în care arată.

%e7%b4%ab%e8%89%b2-5

Nu m-aș fi gândit că un corset modelator ar putea avea atâtea beneficii asupra sănătății și fizicului nostru, de aceea sunt nerăbdătoare să încerc și eu.

DE CE AȘ ALEGE UN CORSET MODELATOR?

 

  • corectează postura și reduce durerile de spate, deoarece susține mușchii dorsali și ai spatelui.
  • poate fi folosit toată ziua pe sub haine, sau în timp ce faci sport, fără a te incomoda sau a se vedea în mod inestetic.
  • fiind un corset, acesta acționează asupra stomacului ca un inel gastric extern, astfel că nu vei mai mânca în exces.
  • stimulează transpirația și detoxifierea.
  • reduce circumferința taliei și a abdomenului.
  • este un ajutor de nădejde pe lângă alimentația sănătoasă și sport.

,,Talia de viespe” se obține ușor atunci când îmbini sportul cu alimentația sănătoasă și desigur, dacă adaugi și un mic secret: corsetul modelator. Frumusețea este esențială pentru starea noastră de bine, așa că nu trebuie să lăsăm la voia întâmplării micile lucruri care ne pot ajuta să ne simțim împlinite.

De multe ori, femeile uită să se îngrijească și ajung la 30 de ani să arate ca la 40 de ani, încercănate, obosite, cu mai multe kilograme decât ar trebui. Aveți grijă de voi, dragele mele și nu uitați că dacă voi nu vă îngrijiți cine o s-o facă!?

FIȚI FRUMOASE, FIȚI ADEVĂRATE REGINE ALE PROPRIUL VOSTRU COLȚIȘOR DE RAI!

Regina by Cristina Spatar

Mai multe detalii și pe pagina de facebook Regina by Cristina Spătar

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *