Cel mai Smart Black Friday de la SmartProtection

Smartphone-ul meu face parte din viața mea de vreo 2 ani de zile. Nu prea îmi imaginez viața fără acest gadget inteligent.

Mă însoțește în fiecare moment al zilei, și recunosc că e cel mai dulce viciu. Dimineața când mă trezesc, îmi savurez cafeaua sau mai nou ceaiul în timp ce văd noutățile de pe internet. La serviciu, recunosc că nu pot rezista tentației de a mai arunca un ochi pe facebook. Seara, desigur, de multe ori nu pot adormi fără să mai navighez pe internet. Dacă nici asta nu se mai cheamă dependență, atunci nici eu nu mai știu.

Și pentru că îmi iubesc smartphone-ul și chiar dacă am grijă de el ca de ochii din cap, m-am gândit că e timpul să apelez la smart protection. Uneori în viață e mai bine să previi decât să tratezi și aceeași regulă se aplică și telefoanelor, de aceea vreau să prelungesc viața smartphone-ului meu cu o folie de protecție.

Site-ul SmartProtection.ro vine cu propuneri de nerefuzat pentru vinerea neagră a reducerilor. REDUCERI DE PANA LA 40% la toate foliile de protecție!!!! CÂND? Pe 18 noiembrie, desigur.

 • AVANTAJELE FOLOSIRII UNEI FOLII DE PROTECȚIE :
  • cu o investiție minoră, vei prelungi viața telefonului tău.
  • adio zgârieturi și căzături, folia va amortiza orice lovitură, iar telefonul va fi în siguranță.
  •  culorile display-ului nu vor fi modificate, din contră vei avea claritatate full HD.
  • foliile de protecție au și proprietatea de a se regenera datorită polimerilor din compoziție, care elimină semnele unui accident inevitabil.

Tempered Glass - Ultra Smart Protection iPhone 5 0.2mm

DE CE SMARTPROTECTION.RO?

 • prețuri accesibile, calitate garantată.
 • transport gratuit la comenzi de minim 85 lei.
 • folii de protecție pentru absolut toate telefoanele.
 • găsești folii de protecție și pentru alte gadgeturi smart: laptopuri, tablete sau smartwatch-uri

Dacă și tu ții la fel de mult ca mine la gadgetul tău și nu îți imaginezi viața fără el, atunci e timpul să fii smart și să îi oferi folia de protecție de care are nevoie pentru a fi alături de tine pentru cât mai mult timp.

Nu uita, SmartProtection.ro te așteaptă cu reduceri de până la 40%, pe data de 18 noiembrie, la cel mai Smart Black Friday. Fii la curent cu cele mai smart noutăți și pe pagina de Facebook SmartProtection

Black Friday 2016 Smart Protection

 

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *