Patru rochii care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

Dacă stăm să ne gândim la evoluția rochiei, cu siguranță primul model care ne vine în minte este rochia Cleopatrei, modelul care seamănă cu furoul din ziua de azi, care este încă o sursă de inspirație pentru mulți designeri.

Totodată mă gândesc la rochiile bufante din Franța regelui Soare și de ce nu, undeva mai aproape la little black dress a lui Audrey Hepburn. Feminitatea este atât de ușor de transmis printr-o rochie, care să se potrivească stilului tău.

Modelele de rochii au evoluat și astăzi ne putem bucura de o multitudine de rochii chiar și pentru cele mai pretențioase gusturi. Îmi plac rochiile foarte mult, chiar și în sezonul rece le port cu un dres mai gros sau eventual colant, acolo unde se pretează.

Azi aș vrea să vă prezint 4 modele de rochii care nu trebuie să lipsească din garderoba ta.

  1. LITTLE BLACK DRESS

Pe principiul lui Audrey Hepburn: Orice femeie trebuie să aibă o rochie neagră, o astfel de rochie te va salva din multe situații. Fie ca o porți la serviciu, seara la un eveniment, negrul este o alegere clasică cu care nu vei da greș. Ca să nu mai spunem că negrul subțiază foarte mult, și vei părea mai…slabă.

2.  O ROCHIE MODEL FLORAL

Chiar dacă o rochie florală se recomandă a fi purtată mai mult în sezonul cald, cred că purtând o rochie înflorată vei avea vara în plină iarnă. Accesorizată cu un sacou sau bolero negru și o pereche de botine în ton, poți crea o ținută de zi perfectă.

3. O ROCHIE OFFICE

O astfel de rochie clar e un must have, chiar dacă poate nu e chiar stilul tău, căci te va salva din multe situații. Trebuie să mergi la un interviu pentru angajare, ai un eveniment seara sau trebuie să mergi la ai lui să te cunoască, o rochie office e simbolul eleganței desăvârșite, care va crea mereu o primă impresie pozitivă. Îmi plac mult astfel de rochii office sunt mai apropiate stilului meu.

4. O ROCHIE DE SEARĂ

Cum să te prezinți la o petrecere dacă nu într-o rochie de seară? Fie că e din dantelă, chiffon sau tulle, rochia de seara trebuie să îți scoată în evidență frumusețea corpului și să ascundă eventualele defecte.

 

Modelele de rochii le-am găsit pe site-ul A&D Fashion, un site care m-a inspirat în crearea acestui articol. Pe site am găsit atâtea rochii frumoase la prețuri mai mult decât decente, încât cu siguranță voi face o comandă cât de curând.

HAVE A GREAT SHOPPING DAY, BEAUTIES!

Comentarii

comentarii

Un comentariu la „Patru rochii care nu trebuie să lipsească din garderoba ta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *