Condimentează-ți viața cu jocul airsoft

-Iubita mea, ce-ai spune dacă în ziua aniversării noastre ți-aș face o surpriză altfel?

– Te referi la o vacanță la Paris?

-Ei, Iubi, nici chiar așa, poate când o să câștigăm la Loto, sau cine știe în luna de miere.

-Atunci, la ce te referi prin ,,altfel,,?

-Mă gândeam la un joc airsoft?

-La ce? Un joc VI-DE-O?

-Nu, iubita mea, mai știi când eram mici și ne jucam de-a soldații și aruncam cu cornete făcute din hârtie și ne ascundeam printre blocurile în construcție? Ei, imaginează-ți că în locul cornetelor sunt arme care imită foarte bine pe cele adevărate, și în locul blocurilor e o pădure adevărată unde te poți ascunde de inamici.

– Hmmm, sună destul de interesant, dar nu e periculos?

– Nu, iubita, armele chiar dacă seamănă cu cele adevărate, sunt pline cu bile de plastic, și vei avea echipament specific pentru a fi mereu în siguranță. Nu ți-ar plăcea să ne jucăm puțin de-a războiul? Îi luăm și pe prietenii noștri și gata, avem echipele.

Și uite așa, din visul meu cu plecatul la Paris am ajuns la airsoft. Pot eu să îi spun nu iubitului meu, mai ales când știu că e pasionat de tot ceea ce înseamnă războaie, arme și filme de acțiune? Desigur, nu pot să îl refuz, mai ales că ideea de a mă juca de-a soldații nu pot spune că nu m-a încântat. Dacă vă spun că mi-a plăcut, nu o să mă credeți. Adică ever, never, nu m-aș fi imaginat a fi o protagonistă din filmele de acțiune, gata, gata să împușc toți inamicii care îmi stau în cale.  Nu am fost niciodată o fană a filmelor cu războaie, dar, o dată ce joci airsoft, adrenalina își spune cuvântul și devii iremediabil o împătimită a acestui sport. Alergatul prin pădure, puștile, atmosfera de război, competiția sunt ingrediente esențiale pentru a te detașa de tot stresul acumulat și de a petrece timp altfel cu prietenii tăi.  Desigur,  încântarea și mulțumirea din ochii iubitului meu pentru mine sunt hrană pentru suflet. Iar dacă el e fericit, eu sunt și mai fericită.

Dacă vreți să vă jucați și voi Război și Pace prin pădure, cu arme ce sunt desprinse din filmele de acțiune, atunci jocul airsoft va fi alegerea potrivită pentru adrenalină maximă. Atenție, doamnelor și domnilor, creează dependență și desigur, e o bună modalitate de a vă menține în formă și de a mai da jos kilograme. Probat și testat pe mine 🙂 Să vă mai spun un secret: airsoft-ul e ingredientul perfect care îți condimentează relația cu persoana iubită. Nu mă credeți pe cuvânt? Atunci, vă invit la un joc airsoft, și discutăm după 🙂

 

 

 

Comentarii

comentarii

9 comentarii la „Condimentează-ți viața cu jocul airsoft”

  1. Pare sa semene cu paintball – din ce inteleg eu!
    Ce e drept, nu ma pasioneaza jocurile astea! :))) Dar nici nu cred ca as spune pas.
    Eu am descoperit Activity!

  2. Unde, unde ne jucam? Se decarca pe calculator sau este un joc in aer liber? Mi-ar place sa il surprind pe al meu iubit cu asa o initiativa. El mereu a avut inclinatii spre sporturi sau jocuri mai extreme, sa le zicem, cum ar fi paintball-ul, aruncarea cu sageti/arc, tiroliana. Cred ca s-ar mira la un astfel de indemn din partea mea.

  3. amfost candva mare fan, eram chiar mai pasionata de aceste jocuri decat sotul meu….pana cand am ajuns sa am probleme cu vederea 🙁
    cu toate acestea asa as mai merge sa ma jocputin, imi place adrenalina care mi-o da

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *