Recomand 1Dream Beauty Studio

Ne dorim mereu să fim altfel, pentru că nouă femeilor ne place să fim diferite. Indiferent că ne schimbăm garderoba periodic, hainele nu sunt suficiente, mai ales când simțim nevoia unei schimbări radicale.

Frumusețea este arma secretă a oricărei femei, și cu toate că ea izvorăște din suflet, frumusețea fizică are nevoie de ajutor și desigur de întreținere.

Îmi doresc de foarte mult timp o schimbare radicală de look și cred că un vopsit balayage ar fi alegerea ideală pentru părul meu. Tehnica de vopsit este relativ nouă în România, este total diferită de tehnica ombre, însă atunci când acest lucru este realizat de profesioniști, părul tău va avea exact aspectul pe care ți-l dorești.

Sărbătorile sunt pe ultima sută de metri de aceea după pregătirea bucatelor alese, împodobirea bradului, goana după cadouri, orice femeie merită un adevărat răsfăț. Și cum ne putem răsfăța dacă nu la un salon de înfrumusețare? Poți alege între un vopsit suvite,  vopsit ombre, îngrijire par sau pur și simplu vrei o manichiura cu ojă semipermanentă.

1Dream Beauty Studio este salonul de înfrumusețare unde visele tale pot deveni realitate. Noi, femeile avem nevoie de aceste mici schimbări de look, sunt adevărată hrană pentru suflet. Frumusețea trebuie întreținută, de aceea alege să te simți răsfățată într-un salon cu stil.

Dacă te întrebi unde mă vopsesc în București sau unde găsesc un salon manichiură, 1Dream Beauty Studio este salonul unde vei găsi ceea ce cauți:

 1. TRATAMENTE PENTRU PĂR cu produse profesionale care garantează redarea frumuseții părului tău.
 2. VOPSITUL PĂRULUI va fi cea mai frumoasă experiență. Indiferent ceea îți dorești în materie de păr, echipa de hair styliști îți va realiza look-ul de vis.
 3. COAFURI- pentru orice ocazie din viața ta.
 4. MANICHIURĂ IMPECABILĂ- unghiile și mâinile sunt cartea noastră de vizită, de aceea aici vei primi tratamentul necesar pentru a avea manichiura care să te scoată din anonimat. De aproape un an, prefer manichiura cu ojă semipermanentă pentru că aceasta rezistă chiar și 4 săptămâni. 
 5. TRATAMENTE FACIALE- poți beneficia de servicii complete de cosmetică.
 6. MACHIAJ- indiferent că ai nevoie de un machiaj de zi sau unul de seară,  poți arăta impecabil cu un machiaj profesional.
 7. MASAJ de relaxare și anticelulitic

Știu ce voi face după Crăciun, mă voi răsfăța la 1Dream Beauty Studio. Mai întâi îmi voi vopsi părul balayage, apoi unghiile mele vor fi răsfațate  cu ojă semipermanentă, și desigur și sprâncenele mele vor avea nevoie de atenți necesară. Nu zic, nu nici unui masaj de relaxare, pentru a fi în cea mai bună formă pentru noaptea dintre ani.

Pentru programări puteți suna la numărul 0728 580 314.

 

Comentarii

comentarii

3 comentarii la „Recomand 1Dream Beauty Studio”

 1. Am accesat link „vopsit suvite” si imi afiseaza „eroare 404” – dar m-am putut „duce” la pagina principala.

  Multumesc de recomandare – pentru idee, in special, pentru ca la Bucuresti nu ajung. 🙂 Sunt cateva coafuri (pentru par lung) care-mi plac.

 2. Pentru ca nu locuiesc in Bucuresti nu ma intereseaza acest salon 😉 . ca idee si eu ma vopsesc la un coafor in Bacau. Este mic, simplu, fara pretentii dar coafeza este foarte buna profesional si pe placul meu 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *