Remodelare corporală cu propriul tău antrenor personal

Mai e puțin și anul acesta se încheie la fel de repede precum a început. Cu toții avem senzația că timpul trece mult prea repede, și că nu am făcut toate acele lucruri pe care ni le-am propus.

La sfârșit de an, îmi fac un bilanț al anului care a trecut și îmi stabilesc o listă cu ceea îmi doresc să realizez anul care vine. Faptul că scrii aceste lucruri și le fixezi mental duce la îndeplinirea acestora cu o mai mare ușurință, căci subconștientul are o mare pondere în realizarea dorințelor. Astfel, pentru anul viitor îmi doresc o REMODELARE CORPORALĂ. Niciodată nu am fost mulțumită de felul în care arăt, de aceea vreau să merg neapărat la sală pentru a da jos grăsimea de pe burtică. Nu îmi place aglomerația și nici nu știu ce aparate să folosesc pentru toate grupele de mușchi de aceea voi apela la antrenor personal Bucuresti 

DE CE SĂ APELEZI LA UN ANTRENOR PERSONAL?

 

 1. Degeaba mergi la sală, dacă habar nu ai ce exerciții să faci pentru a obține rezultate maxime. Un antrenor va știi exact câte și ce exerciții să faci pentru a lucra doar acele grupe de mușchi care necesită atenția ta.
 2. Atenția e centrată asupra ta, dacă alegi să mergi singură la sală, antrenorul va fi prietenul de care ai nevoie în lupta cu kilogramele. În acest fel, va fi mereu cineva care te va motiva să nu renunți, și să ajungi exact în punctul pe care ți l-ai propus.
 3. Antrenorul te va susține în procesul de remodelare și slăbire corporală, atât cu gama de exerciții fizice, dar și cu sfaturi nutriționiste.
 4.  Rezultatele sunt cu mult mai rapide și eficiente, pentru că un antrenor va găsi soluții personalizate pentru tine.

Centrul de remodelare corporală Salus vine în sprijinul persoanelor care își doresc să își remodeleze corpul într-un mod adaptat propriul organism și stil de viață. Pe lângă antrenorul personal, puteți apela la un nutriționist sau ședințe de pilates. Sunt multe programe personalizare în această perioadă care includ și evaluare și monitorizare corporală săptămânală. Pe lângă exercițiile fizice și pilates cu un antrenor personal, săptămânal veți primi date despre masa de grăsime, un plan alimentar personalizat în funcție de necesități, precum și alte date de un real interes în procesul de slăbire și tonifiere.

Programele Salus se ghidează dupa 4 principii:

 1. ANALIZĂ/EVALUARE CORPORALĂ– Înainte de începerea programului se analizează cu ajutorul unui cântar medical, cantitatea de grăsime, apă și mușchi, pentru a știi exact de câte kilograme ai nevoie să scapi, sau câtă masă musculară trebuie să pui.
 2. PLANUL ALIMENTAR este foarte important. Exercițiile fizice trebuie corelate cu o alimentație corespunzătoare, nutriționistul stabilind un meniu adaptat stilului nostru de viață, dar bogat în proteine, fibre, vitamine și minerale.
 3. ANTRENAMENTUL PERSONALIZAT se face în funcție de constituția ta, de grupele de mușchi la care vrei să obții rezultate, toată atenția fiind centrată asupra ta.
 4. MONITORIZARE ȘI MOTIVARE– evaluările săptămânale oferă date despre modul în care corpul tău reacționează la exerciții și alimentația stabilită. Astfel puteți afla indici despre câtă masă musculară ai pus și câtă grăsime ai dat jos, toate aceste date fiind de un real folos pentru următoarele ședințe de antrenament.

   

Comentarii

comentarii

13 comentarii la „Remodelare corporală cu propriul tău antrenor personal”

 1. Ai mare dreptate! Degeaba tinem diete peste diete si mergem zilnic la sala, daca exercitiile pe care le facem nu ne sunt potrivite si nu sunt axate pe ceea ce avem noi nevoie.

 2. Singurul dezavantaj la antrenorul personal e ca e destul de costisitor dar chiar si eu imi doresc ca cineva sa ma ajute cu multitudinea de aparate si cu idei noi de exercitii. Plus ca te si impinge de la spate, in zilele cand nu prea ai chef..

 3. Am avut si eu in prima zi de sala la world class un antrenor personal si a fost foarte interesanta experienta, si acum fac exercitiile recomandate de el, este de mare ajutor si motivant.

 4. Eu am reusit sa-mi fac un program de antrenament si fara antrenor, dar dupa mult studio si documentare. Totusi, consider necesar un atrenor pentru ca te motiveaza si te face sa ajungi mai repede sa-ti atingi obiectivele.

 5. Un antrenor personal ar prinde foarte bine. El stie mai bine ce clase de muschi trebuie dezvoltati, unde vrei sa scapi de grasime,etc.
  Poate am sa apelez si eu la unul candva, dar nu momentan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *