Close

Parfum si deodorant floare de lotus- Tesori d’ Oriente

Salutare, dragele mele! Luna decembrie a fost cu siguranță luna cadourilor, pentru că am primit tot felul de cadouri, ceea ce nu poate decât să mă bucure.

O adevărată revelație a fost setul cadou Tesori d’Oriente. Eram familiarizată cu produsele lor, dar pe cel cu flori de lotus nu îl încercasem. Multumesc theCover pentru această surpriză frumoasa!

Exagerez dacă spun că a devenit preferatul meu de până acum.

 

 

DESCRIEREA OFICIALĂ:

Din ape tumultoase, rasar flori surprinzatoare de lotus. Gama ce poarta numele acestora imprumuta din delicatetea si frumusetea lor. Notele calde, pregnante si lejere imbraca simturile intr-o stare de bine. Puterea florilor de lotus te transpune intr-un spatiu luminos ce te imbie, iar parfumul fascinant si intens aromat porneste calatoria simturilor.

PĂREREA MEA:  Îmi place la nebunie parfumul care este unul dulceag, cu arome orientale, dar totuși fresh. Am mai spus-o și până acum, că e foarte greu de descris în cuvinte aroma parfumurilor Tesori d’Oriente căci sunt parfumuri deosebite, inspirate parcă din poveștile Șeherezadei. Sincer, acest parfum îmi aduce aminte de o grădină de vară pline de flori aflată undeva pe malul unei ape. E clar un parfum floral, dar totuși cu o aromă puternică, așa că pentru o tentație orientală florală vă invit să descoperiți gama Floare de Lotus.

Parfumul este in varianta de 100ml, o cantitate destul de generoasă pentru a vă ajunge mult timp. Spray-ul se regăsește în varianta de 100 ml, cu aceeași aromă caldă, dulceagă.

Se menține destul de mult timp pe piele, până la 5 ore, sau chiar mai mult, mai ales că poate concura cu multe parfumuri mult mai scumpe de pe piață.

Din ceea ce am citit, am aflat că gama Lotus este unisex, așa că se potrivește și bărbaților. Mie mi se pare destul de feminin, așa că nu știu cât e de recomandat bărbaților.

Este un parfum oriental – floral ca un „elixir al tineretii”, din uleiuri rare si pretioase.

Intens aromat si fascinant, parfumul de Flori de Lotus imbraca simturile cu notele sale calde si lejere, asigurand o stare de bine.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de Facebook Tesori d Oriente 

 

Comentarii

comentarii

7 thoughts on “Parfum si deodorant floare de lotus- Tesori d’ Oriente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *