Close

2 seriale online care creează dependență

Până acum, nu am mai urmărit seriale online, din lipsă de timp sau pur și simplu pentru că nu era timpul lor. Prin octombrie anul trecut, am descoperit serialul The Vampire Diaries.

Pot spune că de la primul episod creează dependență. Ajunsesem să văd și 8-10 episoade pe zi în perioada în care am fost în concediu. Cu greu puteam să îmi rup din timp ca să mă ocup de blog. Dacă vă plac poveștile cu vampiri, vă recomand cu drag The Vampire Diaries. Conține 8 sezoane, fiecare sezon are cam 22-23 de episoade. Eu sunt la sezonul 8, dar din păcate nu am văzut finalul pentru că deabea s-a terminat și in America, deci mai durează până ajunge la noi.

Jurnalele vampirilor (The Vampire Diaries) este un serial american de televiziune pentru adolescenți, creat și dezvoltat de Kevin Williamson și Julie Plec, bazat pe romanele omonime ale scriitoarei L.J. Smith. Serialul urmărește viața Elenei Gilbert (Nina Dobrev), care se îndragostește de vampirul Stefan Salvatore (Paul Wesley). Curând fratele mai mare a lui Stefan, Damon (Ian Somerhalder), intervine in viața celor doi, îndragostindu-se de Elena.  Fiecare episod te ține cu sufletul la gură, dar aș adăuga eu că e prea multă moarte în fiecare episod. Serialul abundă în lupta dintre oameni și vampiri, vampiri-vampiri, ritualuri ale vrăjitoarelor, vârcolaci, vampiri originali.

Imagini pentru vampire diaries damon and elena

Sunt si multe chestii care depasesc cu muuuult puterea mea de a crede: de exemplu sunt personaje care revin la viața chiar de două ori. Ce ușor ar fi și în viața de zi cu zi să reînviem cu o simplă vrajă!  Din sezonul 7 (parcă), protagonista Elena Gilbert nu mai apare în film și sincer, serialul își pierde din farmec. Nu știu dacă o să apară măcar în ultimele episoade din serial 🙁

P.S. Cei mai sexi vampiri ever apar în acest serial.

Un alt serial preferat de mine este THE ORIGINALS. Are legătură cu serialul Jurnalele Vampirilor, având în centru povestea vampirilor originali, adică primii vampiri de pe pământ, care desigur apar și în jurnalele vampirilor. Este realizat tot de creatorii Jurnalelor. Mi se pare un film mult mai sângeros decât primul, nu are farmecul Jurnalelor, dar te prinde.

Povestea se învârte în jurul lui Klaus Mikaelson, originalul jumătate vampir, jumătate vârcolac, care va avea o fetiță cu Hayley, o femeie vârcolac.  Desigur, nu puteau lipsi vrăjitoarele, vârcolacii și o luptă continuă pentru supremație și supraviețuire. Klaus deși este considerat un vampir excesiv de crud și rău, treptat începi să empatizezi cu el, când descoperi că în adâncul lui există și o parte bună.

Serialul are 3 sezoane. Al patrulea sezon va începe din martie, dar la noi, cu siguranță va ajunge mai târziu. De abea astept să îl văd.

Imagini pentru the originals

Eu am văzut serialele online pe acest site https://vezi-online.com/ la o calitate foarte bună, fără a se bloca sau alte chestii.

 

 

Comentarii

comentarii

11 thoughts on “2 seriale online care creează dependență

  1. Nu m-am uitat la Jurnalele Vampirilor…insa imi place sa ma uit la serialele de pe Comendy Central Extra! Este postul meu preferat in acest moment! 🙂

  2. Imi place acest gen de film, dar dupa ce am vazut „seria” Twilight parca nu mai am rabdare – am vazut primele doua episoade din „jurnalele”, la recomandarea ta. Si tot recomandat de tine am vazut primul episod din The Originals. „Jurnalele” cred ca il voi urmari, desi actorii mai mult pozeaza decat joaca, dar al doilea nu, pentru ca imi plac acele filme in care „umanii” stiu si nu stiu ca vampirii, varcolacii etc. sunt printre ei. Poate ca e motivul pentru care mi-a placut mult „Aproape uman” (versiunea britanica).
    Multumesc pentru recomandari. 🙂

  3. La „jurnalele vampirilor” m-am uitat pana la penultima serie dupa care am spus pas. Devenise plictisitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d blogeri au apreciat: