Close

Tesori d’Oriente Byzantium: un mozaic de arome orientale

Sezonul călătoriilor aduce o nouă veste: Tesori d’Oriente lansează Byzantium, gama inspirată din bogăția de culori, decorațiuni de lux și arome exotice ce au definit legendarul oraș din Antichitate. O plimbare printre clădirile somptuoase, cu mozaicuri bizantine și cu parfumuri create din ingrediente rare, este călătoria din vis pe care ritualul de îngrijire o imaginează.

Trandafirul negru, o raritate din Estul mistic

Noua gamă prezintă trei produse – parfumul, crema de duş şi crema de baie. Cele două ingrediente principale ale gamei Tesorid’Oriente Byzantiumsunt labdanumul, o rășină cu o aromă puternic lemnoasă, și trandafirul negru, ingredientul vedetă care se găsește doar în zona Halfeti, un sat tradițional din Turcia.

Trandafirul negru prezintă nuanțe roșiatice închise și are un parfum senzual, misterios, potrivindu-se perfect cu aroma caldă a labdanumului, într-un mozaic de miresme exotice.

Răsfăț senzual cu aromele Bizanţului Antic

Parfumul gamei Byzantium este intens şi unic prin amestecul eclectic de ingrediente orientale, precum în cazul tuturor produselor Tesori d’Oriente. Începutul poveștii din vechiul oraș-emblemă al Imperiului Bizantin debutează cu notele de scorțișoară, migdale și mimoze delicate. Pe măsură ce se aşază, notele de mijlocde miere și trandafir negru dezvăluie enigme din Antichitate, iar finalul grandios este alcătuit din notele lemnoase de oud, vanilie, mosc alb și cacao.

Gama Tesori d’Oriente Byzantiumcaracterizează perfect răsfățul oriental, care încântă toate simțurile. Parfumul produselor se menţine timp ȋndelungat, iar crema de duş şi cea de baie hidratează intens pielea, de la prima aplicare.

Ambalajul produselor recreează mozaicurile puternic colorate din orașul cosmopolit al Antichității, un oraș care a redefinit luxul și eleganța.

Gama conţine:

Apă de toaletă 100 ml, 27lei

Cremă de duş 250 ml, 12lei

Cremă de baie 500 ml, 19lei

 

Comentarii

comentarii

1 thought on “Tesori d’Oriente Byzantium: un mozaic de arome orientale

  1. amsi eu crema de dus si spray-ul si miros divin, dar mi-ar place si spumatul mai ales ca in ultimul timp am facut o obsesie pentru spumantele de baie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *