5 piese de lenjerie sexy în care partenerul tău ar vrea să te vadă

Orice cuplu are micile sale plăceri ascunse și propriile fantezii cărora le dă viață în dormitor. Asta nu înseamnă, însă, că nu există mereu loc de mai bine. Iar o modalitate perfectă pentru a da un suflu nou experiențelor voastre sexuale este să ții cont de una dintre cele mai ascunse dorințe ale bărbaților – purtarea lenjeriei erotice.

Ei bine, poate totuși această dorință nu e chiar atât de bine ascunsă, având în vedere faptul că toată lumea o știe. Dar ideea rămâne valabilă.

Există studii care arată că majoritatea bărbaților se simt mai atrași de parteneră când aceasta poartă o lenjerie provocatoare, decât atunci când ea este complet dezbrăcată. Iar dacă acest argument nu este suficient, gândește-te la cât de sexy și sigură pe tine te vei simți tu în timp ce vei purta o piesă de lenjerie care îl va lăsa cu gura căscată.

Imagine similară

Și dacă ți-e teamă că nu vei știi ce să alegi ca să ți se potrivească, află că posibilitățile sunt nenumărate și toate sunt, în egală măsură, preferatele oricărui bărbat.

Caută câteva modele în magazinele erotice, sau – și mai bine – dacă preferi intimitatea casei tale pentru a prospecta piața în voie, apelează la un sex shop online.

Iată care este lenjeria intimă pe care și partenerul tău și-ar dori să o porți:

  1. Baby Doll

Dantelă, puf, plasă, mărgeluțe – toate acestea fac ca lenjeria Baby Doll să fie adorabilă și să confere feminitate. Totodată, este extrem de sexy și este preferata bărbaților care vor, în dormitor, o prezență inocentă care, mai apoi, să se dezlănțuie.

  1. Catsuit

O piesă care se află pe primele locuri în topul preferințelor bărbaților, fiind și una dintre cele mai provocatoare. Fie că este din latex sau din plasă, că este întreg sau te acoperă doar parțial, fii sigură că partenerul tău are un fetish cu tine purtând acest tip de lenjerie sexy.

Găsești, în sex shop-urile online, modele de catsuit care mai de care mai îndrăznețe, așa că fii pregătită să-ți înnebunești partenerul cu cel mai neașteptat look.

  1. Corset

Romantică și, în același timp, extrem de sexy, această piesă de lenjerie erotică este perfectă pentru un preludiu lung, urmat de o noapte întreagă de dragoste pasională. În plus, corsetul poate fi combinat cu o pereche de dresuri decupate și cu o mască, pentru un look și mai provocator.

  1. Chiloței comestibili

Concepuți din bomboane dulci și, evident, comestibile, această piesă de lenjerie intimă poate fi extrem de excitantă pentru ambii parteneri. Și este lesne de înțeles de ce.

  1. Body

Cu siguranță printre cele mai folosite tipuri de lenjerii sexy, body-urile se găsesc, în prezent, într-o mare varietate de modele. Pot fi concepute din diferite combinații de latex, plasă și piele și sunt cât se poate de indecente. Altfel spus, sunt un must-have pentru colecția de lenjerie erotică a oricărei femei.

Sex shop-urile online au game variate de modele, culori, stiluri și mărimi de astfel de lenjerie, așa că este imposibil să nu găsești ceva care să ți se potrivească.

Fotografia postată de Erotica.ro.

 

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *