Laptop sau tableta: Ce tip de DEVICE ti se potriveste, in functie de STILUL tau de viata!

Piata device-urilor electronice se afla intr-o continua dezvoltare, iar acest lucru se observa si la nivelul vanzarilor inregistrate, de-a lungul timpului. Romanii pun pret pe tehnologie si isi doresc sa fie la curent cu ultimele tendinte in domeniu, astfel ca isi achizitioneaza frecvent cele mai noi gadgeturi.

Daca si tu te afli in cautarea unui device nou, insa nu stii pentru ce sa optezi, citeste pana la final acest articol, pentru a putea lua o decizie corecta.

Iata ce fel de device electronic este PERFECT pentru tine, in functie de NEVOILE tale!

  1. TABLETA

Tabletele reprezinta un segment de produse electronice versatile, a caror piata s-a dezvoltat semnificativ, de-a lungul anilor. Acestea ofera avantajul principal de a fi portabile, avand caracteristicile unui computer, integrat intr-un display touch screen.

  • Daca lucrezi in mod frecvent cu tabele Excel, documente Word sau PDF si, totodata, iti verifici mailul de mai multe ori pezi, tableta este pentru tine. Cu un simplu click pe link poti verifica oferta Rombiz, de unde o poti alege pe cea potrivita nevoilor tale. Aceasta iti va fi un real ajutor, facilitandu-ti accesul simplu la fisierele necesare, oriunde te-ai afla, pentru ca tu sa iti rezolvi rapid sarcinile urgente!

 

  • Daca obisnuiesti sa urmaresti filme si seriale in mod constant, sa navighezi pe diverse site-uri si sa utilizezi aplicatii sau jocuri complexe, o tableta este varianta potrivita pentru tine. Aceasta iti ofera un ecran mai generos decat un smartphone si o usurinta – din punct de vedere al transportuluisi al manevrarii – mai mare decat un laptop.

  • In cazul in care esti pasionat de lectura si ai, intotdeauna, o carte stufoasa si grea in rucsac, o tableta ti-ar putea usura viata. Spre deosebire de un smartphone, cititul de pe tableta este mult mai confortabil si, spre deosebire de ebook, tableta poate indeplini si alte functii. In plus, o opera literara in varianta electronica va fi, de fiecare data, mai avantajoasa ca pret decat o carte fizica.
  1. LAPTOP

Laptopurile usureaza vietile a mii de oameni, in fiecare zi.Aceste computere portabile, cu o tehnologie avansata, reprezinta adevarate comori pentru cei care au nevoie permanenta de un device de incredere.

  • Daca activitatea ta zilnica implica scrisul, de orice fel, ar trebui sa iei in considerare achizitionarea unui laptop. In acestsens, poti accesa rombiz.ro/laptopuri/ pentru a alege un model ce raspunde nevoilor tale. Acesta iti ofera portabilitate, pentru a-ti rezolva sarcinile de oriunde si, in acelasi timp, o tastatura confortabila, spre deosebire de un smartphone sau o tableta, care dispun doar de touchpad. Asadar, daca esti redactor, copywriter, scriitor sau activezi in orice alta sfera ce presupune conceperea de texte, laptopul este o solutie minunata pentru tine!

  • Daca printre preocuparile tale principale se numara web designul, editarea foto si video, precum si alte sarcini ce necesita programe complexe, laptopul este varianta potrivita. Acesta are o memorie mare de stocare, precum si un procesorputernic, aceste doua aspecte fiind esentiale pentru o bunad esfasurare a activitatii tale.

In concluzie, daca iei in considerare achizitionarea unui device nou, tine cont de aceste argumente. In final, decizia iti apartine!

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *