Ce inseamna pret unic?

Reducere!!!Outlet!!! Pret unic!!! Cuvinte care declanseaza clar ceva in creierul omului.

Ce inseamna pret unic? Inseamna ca un produs pe care ni-l dorim este la reducere si ca acum trebuie sa il cumpar.Nu conteaza ca ‚unic’  e scump sau ieftin…este unic.

Atunci cand pantofii sunt la pret unic se declanseaza ceva in subconstientul nostru, femeie sau barbat.

Cand alegem pantofi la pret redus alegem pantofi pentru toate anotimpurile: iarna cumparam pentru vara pentru ca e pret unic, toamna cumparam pentru iarna…pentru ca e pret unic… si tot asa.

Pepper

Pretul unic este o bucurie pentru cumparatori.  Este un cadou facut oamenilor din dorinta de a putea achizitiona tot ce isi doresc, tot ce nu pot cumpara in plin sezon.

Ce importanta si ce rol are pretul?

Pretul reprezinta un instrument al pietii si indicator esential al realitatii economico-sociale.Pretul unic reprezinta o cantitate de moneda pe care cumparatorul este dispus sa o ofere vanzatorului in schimbul unui bun pe care acesta il ofera.

Fiind componenta cea mai flexibila a mixului pret-produs, pretul devine si variabila ce se poate modifica urgent, cand piata o cere, fie datorita dinamicii cererii, fie ofertei sau atacurilor concurentei.

Normal este ca pretul sa se negocieze intre producator si consumator. In cazul pretului unic, valoarea produsului este atribuita de vanzator,insa in asa fel incat sa fie acceptat de catre cumparator.

Pretul produce efecte mult mai rapide, imediate, fata de celelaltevariabile ale mixlui, deoarece ‚cererea dar si concurenta este in general mai prompta sa actioneze la modificarile de pret decat la modificari ale imaginii produsului.

Pretul unic joaca un rol important si decisiv in optiunile cumparatorului deoarece,conform ultimelor studii,pretul ofera o imagine consumatorului asupra a ce trebuie sa se astepte de la un produs.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *