Close

OOTD- Floral Spring Dress

Ro. Hristos a-nviat, dragii mei! M-am bucurat de zilele libere de Paste și de o vreme superbă afară, pe care am așteptat-o cam mult anul acesta.

Înainte de Paște, am primit un colet acasă cu hăinuțe de la un site online drag mie, de unde comand de ceva ani. Am observat că în ultima perioadă, coletele din străinătate ajung prin poșta locală, acasă, fără a mai ajunge la poșta vamală. Nu știu dacă s-au schimbat lucrurile, sper să rămână așa, mai ales că au început să ajungă foarte repede coletele, maxim 2 săptămâni.

Pentru că îmi era dor de primăvară, am ieșit la aer curat, și am fotografiat rochia comandată special pentru vremea frumoasă.

Engl. Happy Easter to all!  I am enjoying my days of vacation and of course the weather outside which I have been waiting a little bit longer this year. Before Easter, I have received a package from an online site which has become one of my favorite in the last years. I have noticed that lately, the packages arrive at the local Post, not at the custom. I do not know if things will stay like this, I hope they will, but I have to say the packages started to arrive very fast, in maximum 2 weeks.

AM PURTAT/I WORE:

Rochie/Dress

Ro. Rochia este destul de lungă pentru gustul meu, doream să o scurtez, dar cred că o să las așa, am alte planuri pentru ea. Eu nu sunt tocmai înaltă și cred că nu mă avantajează destul de bine lungimea. Mi-a plăcut materialul, este un fel de velur, cred că e o rochie perfectă pentru primăvară-toamnă. Chiar mă gândeam că este o rochie pe care o văd perfectă pentru o graviduță pentru că este largă în față și permite foarte multă lejeritate. Nu sunt gravidă, să nu se subînțeleagă, dar cine știe, e undeva în plan 🙂

Rochia este luată de pe site-ul Zaful la prețul aproximativ de 100lei. Dacă nu vă place lungimea, se poate scurta, Ca să vă faceți o idee, mărimea pe care o port e M.

Cred că e o rochie ce se poate purta elegant, dar cred că ar merge și cu o pereche de teneși alb, într-o ținută casual.

Engl. The dress is a little bit longer for my taste, maybe I will make it shorter. I am not too tall, and I think the length doesnt suit me too well, other is a gorgeous dress. The material is good, it is a dress perfect for spring and autumn.  The dress is from Zaful and it costs about 25$. If you don’t like the length you can shorter. The size I am wearing is M. I think it is a dress you can wear it elegant, but also with some white sneakers as a casual outfit.

 

 

 

 

Vă mulțumesc pentru vizită/ Thanks for stopping by!

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d blogeri au apreciat: