Close
Trupa de coveruri Life on Mars- secretul unei petreceri reușite

Trupa de coveruri Life on Mars- secretul unei petreceri reușite

Iubesc muzica și nu cred că există persoană pe lumea aceasta care să nu aprecieze cel puțin un stil muzical. Muzica mă însoțește tot timpul, atunci când fac curat, când sunt tristă sau veselă, când merg la cumpărături.

Îmi place să mă regăsesc în ritmul melodiilor, dar și în versuri,alteori câteva versuri banale și o instrumentație reușită sunt suficiente pentru a mă relaxa. Muzica este hrană pentru suflet, liantul care te poate purta într-o secundă pe aripile imaginației.

Nu există petrecere fără muzică, noi, românii suntem fani ai distracției. În ultima perioadă, am observat la multe petreceri, că oamenii apelează la trupe de coveruri. Când vrei altceva, o formație cover îți poate oferi un show complex, bună dispoziție, dar și muzică de calitate.

Vremurile s-au schimbat, la fel și gusturile muzicale, iar trupele de coveruri au devenit un must-have al petrecerilor de calitate. Să fredonezi versurile tale preferate, să te miști în ritmul melodiilor tale de suflet, toate acestea sunt hrană pentru suflet.

DE CE SĂ APELEZI LA O TRUPĂ DE COVERURI?

  • muzică live, diversă și de bună calitate, practic ai un tonomat muzical care te poate purta pe orice ritmuri muzicale.
  • atmosferă incendiară, care va ridica de pe scaun chiar și cel mai taciturn invitat.
  • distracția și buna dispoziția creată de trupă, te vor face să uiți de tot stresul, să te detașezi după o zi grea la muncă, să te relaxezi și să îți încarci bateriile.

Îmi place muzica de calitate, de aceea trupa Life on Mars înființată în anul 2010 de Marius Moga va fi sufletul oricărei petreceri. Combinația perfectă de 2 soliste participante la Vocea României:Loredana Cavasdan și Andreea Ioncea alături de Andrei Precup (tobe), Cătălin Guriță (chitară), Nicu Avram (bass) vor crea amintiri de neuitat ție și invitaților tăi.

Cunoscuți cluburilor și puburilor, trupa Life on Mars are un repertoriu bogat, creând o atmosferă plină de bună dispoziție atât la nunți, botezuri, zile de naștere, petreceri corporate sau evenimente în aer liber. În playlist-ul lor găsești balade rock, hit-urile anilor ’90 dar și cele mai moderne piese.
Trupa Life on Mars a cântat alături de Loredana, Holograf, Velea, Cotabiță și mulți alții.

Cu o bogată experiență muzicală, cu mult talent, energie și bună dispoziție, trupa Life on Mars vor fi sarea și piperul petrecerii tale.

Trupa Life On Mars poate fi găsită și pe Facebook

Comentarii

comentarii

17 thoughts on “Trupa de coveruri Life on Mars- secretul unei petreceri reușite

  1. Nu am mai auzit pana acum de aceasta trupa, asa ca am dat un search pe youtube. Am ascultat o melodie de-a lor si mi-a dat un vibe pozitiv.

  2. Mai, nu stiu altii cum sunt, insa eu nu ma prea omor dupa coveruri. Prefer ca piesele sa fie cantate in varianta lor originala pentru ca altfel le consider cumva trunchiate, stii ce zic? :))

  3. Deși nu mă dau în vânt după astfel de trupe, sunt deschisă și, cum iubesc muzica, dacă își fac treaba cu profesionalism și cuceresc publicul, de ce nu?

  4. Si mie imi plac astfel de trupe si consider ca ei sunt cei care fac petrecerile sa fie reusite.

  5. Foarte interesant articolul,multumim.
    Este o trupa adorabila,imi place foarte mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d blogeri au apreciat: