Close
Nu ai nevoie de un bărbat pentru a fi fericită

Nu ai nevoie de un bărbat pentru a fi fericită

Fericirea ta ca femeie nu stă într-un bărbat. Nu un bărbat te împlinește, ci tu. 
Iubește-te pe tine ca să poți iubi pe altcineva. 
Prețuiește-te pe tine, iartă-te pentru toate acele dăți când ai greșit.

Ridică-te tu, când alții nu mai cred în tine.

Fii tu cea mai bună versiune a ta, fii tu cea mai bună prietenă a ta.

Pentru că dacă e cineva pe lumea aceasta care crede în tine, ești chiar tu. Tu, cea care te ridici mereu după fiecare furtună, tu cea care râzi, deși sufletul îți plânge, tu, cea care îți crești copiii singură, căci tatăl lor e un idiot.

Tu ești baza ta, tu ești singurul adevăr valabil din viața ta. 


Am întâlnit multe femei, care nu au curajul să iasă din relații în care nu mai sunt fericite de teama de a nu rămâne singure. 
Am întâlnit multe femei, care merg pe premiza lasă că merge și așa, uitând să se iubească, să se prețuiască, punând pe primul loc bărbatul din viața lor. Pune-te pe tine pe primul loc, iubește-te pe tine, căci bărbații vin și pleacă, iar tu rămâi cu regrete, cu vise neîmplinite.

Nu ai nevoie de nimeni, care să te facă fericită, căci fericirea ta e chiar în sufletul tău. Iar dacă găsești sufletul care te iubește pentru ceea ce ești, atunci ești cu adevărat norocoasă. 

 Fericirea e efemeră, e mai mult o stare de spirit, iar ce rămâne după ce fluturașii din stomac au dispărut aceea e fericirea. Ceea ce rămâne după ce îndrăgosteala dispare, aceea e dragoste.

Comentarii

comentarii

4 thoughts on “Nu ai nevoie de un bărbat pentru a fi fericită

  1. Asa este foarte adevarat nu ai nevoie de un bărbat pt a fii fericita întâi de toate trebuie sa te iubesti pe tine ca femeie

  2. Foarte important când ai pe cineva alaturi dar și când simți că ceva nu este in regula mai bine fiecare pe drumul lui.

  3. Foarte bine spus și adevărat ,mai întâi trebuie să te iubești pe tine ,să fi-i fericită și după restul !👍👏❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d blogeri au apreciat: