Close
Bioderma Atoderm pentru piele sănătoasă și fericită

Bioderma Atoderm pentru piele sănătoasă și fericită

Bună, dragilor!

În ultimii ani, am descoperit multe produse interesante și eficiente pentru îngrijirea corpului și tenului, iar printre brandurile dragi mie se numără Bioderma.

De la apa micelară Sensibio H20 până la creme și geluri de duș, Bioderma mă suprinde mereu cu produse eficiente. Despre gama Atoderm de la Bioderma v-am mai vorbit aici

Gama ATODERM este specială pentru pielea atopică, uscată, fiind ideală și pentru bebeluși. Bioderma Atoderm se poate folosi pentru dermatita,  afecțiune a pielii care se manifestă prin mâncărimi, disconfort, înroșirea pielii. Dacă te confrunți cu dermatită atopică, produsele din gama ATODERM îți vor fi de un real folos.

Recent am încercat 3 produse noi din gama Atoderm:

-Atoderm Ulei de duș

-Atoderm Stick de buze

-Atoderm crema de mâini și unghii.

Atoderm Ulei de dus

               Un ulei de dus foarte bland, care iti va oferi 24 ore de hidratare si confort imediat. Gratie brevetului Skin Barrier TherapyTM si a complexului DAF, acesta creste pragul de toleranta al pielii si o protejeaza de stresul extern.

Acest ulei de duș l-am folosit și pentru băiatul meu, care are o ușoară alergie , drept pentru care pielea i se usucă și are mâncărimi. De când am rămas gravidă, și pielea mea s-a schimbat și oarecum a devenit uscată, de aceea produsul mi s-a potrivit mănușă. Are un parfum insesisabil, discret, lasă pielea mătăsoasă, și nu produce iritații.Se poate folosi și pe față.

Atoderm stick de buze

               Ingrijire zilnica, hidratanta pentru buze uscate, cu un gust subtil de zmeura.

De când mă știu, am buzele veșnic uscate, să fie din cauza că nu consum apă suficientă, sau pur și simplu sunt ele mai ,,delicate,,. Cu unt de shea, stickul de buze oferă hidratare intensă pentru mult timp. Chiar îmi place mult, în plus are și gust discret de zmeură.

Atoderm crema de maini si unghii

               Ìngrijire reparatoare pentru maini frumoase si unghii puternice.

Un produs folosit și îndrăgit de întreaga familie. Crema de mâini hidratează excelent, are o formulă non-lipicioasă și este ușor parfumată. Crema este indicată pentru mâinile uscate și deteriorate predispuse la probleme dermatologice (uscare iritantă, piele crăpată, fisuri, etc.) și nu numai.

Anul acesta gama Atoderm sarbatoreste iubirea si grija pentru o piele sanatoasa. Campania Povestile cu final fericit se citesc pe piele este defapt o incurajare pentru toti cei care se confrunta cu piele uscata sau cu dermatita atopica. Impreuna cu specialistii, am dezvoltat metoda 3-6-9 pentru a raspunde intrebarilor Cat? Cand? Si Cum? Trebuie aplicat Atoderm pentru pielea atopica a bebelusilor, copiilor si adultilor.

Te invit sa descoperi mai multe informatii aici: https://pieleuscata.com/metoda-3-6-9

VOI AȚI ÎNCERCAT PRODUSE DIN GAMA ATODERM?

Comentarii

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d blogeri au apreciat: