Close
OOTD-Rochie galbenă, de vară

OOTD-Rochie galbenă, de vară

Bună, dragilor!

Mi-am comandat acum o lună, haine de vară la Bonprix, dar se pare că vara e cam atipică și are în program ploi zilnice.

V-am prezentat în articolele anterioare, ținutele speciale pentru graviduțe. M-am bucurat că am putut găsi pe Bonprix haine pentru perioada sarcinii, la prețuri accesibile. Chiar dacă nu am investit prea mult în haine în această perioadă, am căutat să îmi aleg haine pe care să le pot purta și după ce nasc.

În comandă, mi-am ales o rochie-tunică, de culoare galbenă, care nu este de gravide, dar pentru a mă asigura că intru în ea, am luat-o puțin mai mare. Mi-a plăcut foarte mult culoarea și modelul, și o puteți găsi și în alte variante de culori.

Materialul este subțire, de vară, are un mic minus din punctul meu de vedere, este transparent.O văd perfectă pentru mers la plajă, așa că dacă o să ne permită vremea și bebelina din burtică, o s-o port cu mare drag acolo. Am mai pus ochii pe câteva rochii Bonprix , vara e lungă, și ador să port rochii în sezonul cald.

P.S. Dacă vedeți ceva negru pe rochie, sunt niște gâzulițe, pesemne că le-a plăcut rochia 🙂

AM PURTAT/I WORE:

ROCHIE/DRESS

SUNT CURIOASĂ SĂ AFLU care dintre cele 3 ținute Bonprix v-a plăcut cel mai mult ?

Comentarii

comentarii

14 thoughts on “OOTD-Rochie galbenă, de vară

  1. Toate sunt foarte frumoase și numai bune pentru această perioadă în care te afli ! Să le porți cu plăcere și sarcină ușoară in continuare !

  2. Este tare frumoasa și lejera rochita! Iti vine tare bine si te prinde maxim nuanta asta de galben! Știu cum e cu gazele si culorile deschise! Te pup!🥰

  3. Cea din mijloc imi place cel mai mult, o culoare mai linistita si un model foarte frumos. Dar toate sunt dragute, sa le porti cu placere!

  4. Ce frumos iti vine rochita. Imi place culoarea, perfecta pentru vara si perioada sarcini.

  5. Rochița galbena 🌟🌟 – poate si pentru ca ai o pisicuța în brate atunci când o porți 😍🙈

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d blogeri au apreciat: