Close
Bioderma Atoderm gel-crema

Bioderma Atoderm gel-crema

Bună, draga mea!

Aș vrea să îți prezint un produs care mi-a fost de un real folos vara aceasta, atât mie, cât și întregii familii: Atoderm Intensive Gel-cremă.

Produsele din gama Atoderm sunt destinate pielii uscate, atopice, predispuse iritațiilor.

Atoderm Intensive Gel-cremă este primul produs anti-mâncărime de îngrijire a pielii, cu o textură proaspătă ultra-lejeră care este rapid absorbită de piele. Formula sa satisface nevoile specifice ale pielii uscate sau atopice în zonele cu climă caldă / umedă și tropicală.

Gelul Atoderm Intensive l-am folosit atât pe ten, cât și pe corp și oferă o senzație de răcorire. Desigur, micile iritații mi-au dat și mie bătăi de cap, mai ales că sunt gravidă și schimbările hormonale și-au spus cuvântul. De la iritații produse de la mușcăturile de insecte, transpirație, Atoderm a făcut fix ceea ce promite, calmează pielea iritată, și hidratează pielea.

Se poate folosi și pentru copii și bebeluși, și ce-i drept m-a salvat. Alex e tare predispus iritațiilor, și imediat pielea se înroșește și apare senzația de mâncărime. Gelul l-am folosit astfel cu succes și pentru Alex.

Enoxolona din componența sa calmează imediat și pe termen lung senzațiile de mâncărime și prurit.

Tehnologia hidro-absorbantă captează apa din mediu pentru a optimiza hidratarea pielii și pentru a-și consolida funcția de barieră. Ca atare, limitează senzațiile de mâncărime și reduce astfel iritațiile.
Vitamina PP, un agent de hidratare biomimetic, stimulează producerea naturală a lipidelor pielii și întărește bariera pielii.

Complexul brevetat Skin Barrier Therapy™ limitează adeziunea anumitor bacterii (precum Stafilococului Auriu) pe suprafața pielii. Aceste bacterii pot agrava uscăciunea pielii.

AȚI ÎNCERCAT ACEST PRODUS?

Comentarii

comentarii

6 thoughts on “Bioderma Atoderm gel-crema

  1. Ador produsele de la Bioderma ,îmi plac foarte mult ,cu fetița mai mică am probleme cu pielea atopică și cu nimica din ce foloseam înainte nu-i trecea , dar de când folosesc produsele de la Bioderma sunt tare mulțumită de ele ! Își merită din plin bănuții .

  2. Folosesc și eu acest produs și pot confirma faptul că este mirific! 😀
    Îmi place foarte mult, tenul meu rezonează foarte bine cu acesta, mi-a calmat și mie iritația și senzația de mâncărime cauzată de folosirea acizilor pentru depigmentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d blogeri au apreciat: